Hogyan legyen több önbizalmam?
Figyelt kérdés
Igazából nem azzal van a baj, hogy nem látom magam szépnek, nem a külsőmmel van a bajom, mert elfogadom magam. Boldogan nézek a tükörbe, örömmel nézegetem a magamról készült fényképeket, mert (majdnem) teljesen meg vagyok magammal elégedve. De a fiúkhoz mégsem merek odamenni ha valamit akarok. Ez főleg bulikban van így. Legtöbbször nem merek odamenni ahhoz a sráchoz aki tetszik, mert félek, hogy lekoptat. Félek. hogy csalódok, pedig még nem volt ilyenben részem.
Mit tegyek, hogy bátrabb legyek, és több önbizalmam legyen?
16/L
2013. márc. 10. 18:18
1/4 anonim válasza:
Nem is neked kéne odamenni, hanem nekik, csak gyáva nyulak
3/4 anonim válasza:
Semmiképpen ne egy lány kezdeményezzen...Manapság a pasik ezt várják el, de ez nem a hosszú párkapcsolat titka...A pasiknak kell megszerezni a kiszemelt nőt....Ugyanis a megküzdésen van a hangsúly! Akiért sokáig kell küzdeni, az nagyon értékes! Szerintem ne akarj te flörtölni, úgyis lesz még kellő alkalmad, várj, amíg a pasi kezdeményez!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Utolsó: igazad van, de azok a srácok akik nekem tetszenek soha nem tesznek semmit, és ha én nem kezdeményezek akkor nem kaphatok meg olyan fiút aki nekem kell. Csak hogy én meg nem merek.
2013. márc. 13. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!