Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy legyen önbizal...

Mit tegyek hogy legyen önbizalmam?

Figyelt kérdés
Nagyon nincs önbizalmam.. szinte semennyite. lehet hogy ezért nem is volt még barátom.ha olyan fiú társaságába vagyok aki tetszik, vagy sok ember között akkor leblokkol az agyam és megszólalni sem merek.Nem érzem magam sehogy se jól szerintem nincs jó alakom a arcom sem nagy szám és nem áll jól semmi... a hajam se hoszzú és semennyi önbizalmam sincs és sokszor depressziós vagyok.és eddig minden fiú visszautasított.. vagyis "szép lány de más tetszik" mindig ezt hallom. mit tegyek?
2013. nov. 14. 16:07
 1/7 anonim válasza:
az önbizalmadon sok minden segíthet :) ha a társaságban van egy olyan fiú, nem muszáj vele beszélned.. engedd el magad :) öltözz divatos ruhákban, mellesleg a kor sem mindegy . :) NE TE MÁSSZ RÁ A FIÚRA. az a fiúk dolga.. :) 17/F
2013. nov. 14. 16:17
 2/7 A kérdező kommentje:
15 vagyok, nemsokára 16.de nem áll jól semmilyen ruha meg túl sok pénzem sincs hogy csak ruhákra költsem:(
2013. nov. 14. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Tölts velem egy délutánt:P
2013. nov. 14. 21:21
 4/7 A kérdező kommentje:
:D
2013. nov. 16. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Komolyan írtam:)
2013. nov. 16. 22:17
 6/7 A kérdező kommentje:
ki vagy?:)
2013. nov. 19. 23:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy jóképű, rendes srác, a megmentőd:P
2013. nov. 21. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!