Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Magányos vagyok, mit tegyek?

Magányos vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
27 éves srác

2013. nov. 12. 01:38
 1/6 anonim válasza:
Elsősorban ne görcsölj rajta, mert az efféle kisugárzás nem jön jól ilyenkor! Akkor megy az ilyesmi, ha már nem is számít a dolog igazán.Sajnos. :)
2013. nov. 12. 10:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Esetleg elmehetnél könyvtárba,moziba,koléga/nő sörözni,kávézni,hosszútávon könyvtárt ajálanám akár ismerkedésre is,és talán feledtetti a magányt is:((
2013. nov. 13. 20:13
 3/6 anonim válasza:
Barátkozz.
2013. nov. 28. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Mért vagy magányos? Zavar h magányos vagy?
2013. nov. 28. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Mozdulj ki otthonról, sportolj valamit,iratkozz be táncórára, valamilyen tanfolyamra, fogadj örökbe menhelyről kutyát, regisztrálj társkeresőre... Hirtelen ennyi ötlet jutott eszembe. Miért vagy magányos? Nincsenek barátaid? Egy barátnő hiányzik? Ha szeretnél beszélgetni valakivel és nem feltétlenül becsajozni, akkor írhatsz nekem.

N

2013. nov. 29. 17:54
 6/6 anonim válasza:
A neten számtalan lehetőség van az ismerkedésre.
2014. jan. 16. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!