Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok magányos? (bőv....

Miért vagyok magányos? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok

Az a problémám, hogy nincsen egy igazi barátom se. Volt 2 lány, akikkel nagyon jóban voltam, de kezdtem észrevenni,h csak kihasználnak, és szinte hülyének néznek. Vannak persze haverok, felszínes kapcsolatok, de valahogy soha nem találok hozzám hasonló embereket. Biztos bennem is van sok hiba, gyengébb jellem vagyok, és gyakran olyan emberekkel találkozom, akik az ellentéteim, ezért vissza is élnek a dologgal. Van párkapcsolatom, de vele is az a helyzet, h utolsó vagyok szinte nála, és nem vesz komolyan.Ha így folytatom, teljesen egyedül maradok, és biztos valamit nagyon rosszul csinálok.

Valaki hasonló helyzetben ? Válaszokat előre is köszönöm :) 21/L

2013. máj. 8. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezen mindenki átesik egyszer vagy többször. :)

Nekem sincsen igazi barátom, olyan emberek vannak, akikkel el tudok beszélgetni de sajnos rá kellett jönnöm, hogy azok akikben 100%-ig megbízhatok a szüleim és a párom. Viszont az felettébb érdekes, hogy a párod nem vesz komolyan, beszélj vele erről, hogyha nem is így van de ezt érezteti veled, pedig egy párkapcsolat nem csak a szexről szól hanem arról, hogy egymásnak vagytok a mankói. Ha ezt nem látja be akkor akármennyire is szereted ne foglalkozz vele, attól meg ne félj, hogy egyedül fogsz maradni. :)

2013. máj. 8. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is tök ilyen helyzetben vagyok. Általános iskolában voltak barátaim, de mióta középiskolás vagyok nem igazán, a régiekkel sem tartom a kapcsolatot. Kezdem egyre jobban antiszociálisnak érezni magam. :/

17/L

2013. máj. 8. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Én húszas éveim közepén járok, igazi barátom nem igazán van, egy-kettő, de rájuk sem számíthatok minden esetben, párkapcsolatom nincs. Próbálom egymagam jól érezni magam, hogy kiküszöböljem a magányt.
2013. máj. 8. 19:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Én is így gondolkodok a párkapcsolatokról, hogy egymás támaszai is legyünk. Ez meg van, de ő el van a saját világában, és úgy érzem én csak dísznek vagyok ott. Például olyan szituációkban, mikor a barátaival találkozunk, akkor semmibe vesz. Voltunk hétvégén itt ott, de azt vettem észre, h már menne haza...és unatkozik velem...régóta van ez így, mikor felhozom, hárít. Pontot kéne tenni a végére, de soha nem sikerül. Megpróbálom egyedül is jól érezni magam.

2013. máj. 8. 19:58
 5/5 anonim ***** válasza:

hààt nekem sincs senkim, nincsenek baràtaim, baràtnõ lett volna csak èn hosszútàvon gondolkodok igy az sem lett, hàt nehèz megszokni de meglehet

23f

2013. máj. 8. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!