Hogyan szerezzek új barátokat? Nagyon magányos vagyok.
Általános és középiskolában egyáltalán nem voltak ilyen gondjaim, nagyon sokan hívtak erre-arra, sok társaságba beletartoztam. Egyáltalán nem voltam zárkózott, sokat buliztunk, nagyon jó osztályközösségünk volt, stb.
Viszont mióta vége a középiskolának, a társaságok szétszéledtek, van aki Pestre költözött teljesen a családjával (vidéki vagyok), vannak, akik külföldre mentek dolgozni, stb. 5-6 emberrel közülük tartom a kapcsolatot facebookon/skypeon, de a levelezés nem ugyanaz :(
A hozzám közelálló 4-5 ember közül szintén lekopott pár ember. Az egyiknek gimi alatt nem voltak barátai, szinte csak én voltam neki. Mostanra talált magának társaságot, azóta én le vagyok tojva :( A többiekkel ha találkozok, már nem ugyanaz, mint régen, olyan erőltetett a beszélgetés sokszor, már nem az igazi. :(
Egyetemen nem nagyon tudok barátkozni, eleinte próbálkoztam összehozni a csoportot és beülős/bulizós/beszélgetős programokat szervezni, de nem igazán voltak rá nyitottak (3 év alatt 2X sikerült...)
Sportolni szívesen mennék, de nincs rá pénzem :(
Teljesen bezárkóztam mostanra, nagyon rossz, annyira szokatlan egy helyzet.
Mit tegyek? Aki hasonló helyzetben van/volt, az hogy oldotta meg?
22/L
Egyetértek az utolsó kommentelővel..
Bár nekem sincs túl sok barátom, bármit megadnék egy jól működő kapcsolatért.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!