Hogyan szerezzek uj baratokat? (bovebben lent)
Érdemes lenne egy olyan hobbit választanod fő elfoglaltságnak, melyen keresztül új embereket ismerhetsz meg.
Ezáltal nem csak a hobbiban, de a magánéletben is tarthatod velük a kapcsolatot.
Sokkal mélyebb összekovácsolódás tud így kialakulni, mint az iskolában, munkahelyen kialakult baráti társaságok között!
Nekem is így lett a 5 fős baráti körömből, 23 fős baráti társaságom. Ebből legalább tízen rendszeresen eljárok buliba, sörözni, vagy csak úgy moziba, ha épp nincs semmi dolgunk, vagy nem a hobbinknak élünk.
Én a helyedben azt a 2-3 barátomat bemutatnám egymásnak, hogyha ők is vevőek rá. Kezdésnek szerintem nem lenne rossz.
Vagy ahogy az első is írta, kereshetsz akár új hobbit, vagy járj el kisebb rendezvényekre, Szegeden bőven akad ilyen lehetőség.
Ismerős... Iskolában senkivel nincs mély barátságom, párom barátaival ritkán találkozok, szóval teljes üresség néha. Én is szegedi vagyok. 18L
De a hobbi jó gondolat lehet. :)
Így van, hobbikat kell találnod. Ezekkel találsz új barátokat, főleg ha olyan helyen laksz mint Szeged. Én nem lakom ilyen sűrűn lakott helyen, meg is látszik a barátaim számán.
Találj ki valamit, amit szeretsz csinálni. Pl kutyát sétáltatni, futni eljárni, könyvtárba elmenni, stb.
26 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!