Olyan egyedül érzem magam, hogy szerezzek barátokat a környéken, ahol élek?
Szia!
Próbáld meg végiggondolni, milyen baráti kapcsolatra vágysz, milyen legyen a személyisége, miről lehessen vele beszélni, mit lehessen együtt csinálni...
Mindenképpen olyan barátnőt képzelek el magam mellé, aki hasonlóan gondolkodik az élet dolgairól, mint én. Az eddigi "barátnőmet" például azért iktattam ki az életemből, mert folyamatosan csalta a férjét és állandóan azt kellett hallgatnom, hogy az aktuális szeretője hogyan elégíti ki, amíg a férje a közös gyerekükre vigyáz. Emiatt állandó vitába keveredtünk, mert a férje pártján álltam és megmondtam neki kerek-perec, hogy egy közönséges k*rvának tartom. Olyan embert szeretnék a barátnőmnek tudni, akinek fontosak az emberi értékek, a barátság, az összetartozás, a párkapcsolaton belüli hűség (én a végletekig hű vagyok a páromhoz).
Emellett lehessen vele beszélni a mindennapi dolgokról-problémákról és fogadja el, hogy attól, mert barátok vagyunk, nem kell mindenre rábólintanom, legyen saját véleményünk és ha kell, néha vesszünk is össze, hiszen ettől lesz erős egy barátság.
Nos, első körben azt mondom, az ember ott talál barátokat, ahol megfordul: munkahely vagy munkával kapcsolatos ismeretségek, szomszédság, hobbival kapcsolatosan. Nézz körül. Intenzívebben, mint eddig: talán ott bújnak meg a Te barátaid csendben...
Második körben (de csak ha ez nem működik) azt javaslom, színesítsd az életed: eddig milyen hobbid van? Mire vágysz még? Kezdd el csinálni, az is új ismeretségeket hoz. Az őszinte és értékorientált embereket könnyű felismerni... :)
Merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!