Olyan egyedül érzem magam, hogy szerezzek barátokat a környéken, ahol élek?
Figyelt kérdés
Egyedül élek és bár van párom, hetente csak két-három napot töltünk együtt. A többi napon munka után itthon ücsörgök-netezek. A barátnőm nagyon messze lakik és családja van. Jó lenne, ha lenne valaki a közelemben, akivel össze tudnánk jönni esténként beszélgetni, filmet nézni. Nagyon hiányzik az életemből egy teljes értékű barátnő! 30/L2011. dec. 25. 23:35
12/16 A kérdező kommentje:
Ki mit és miből gondol? Kinek írtad ezt? :-)
2012. jan. 6. 18:38
13/16 bea2344 válasza:
te írtad h fiatalabb vagyok nálad
15/16 A kérdező kommentje:
Na most valami jól összekutyulódott, mert én vagyok a kérdező és nekem írta valaki, hogy fiatalabb nálam. És mivel nekem ki van írva, hogy 30 vagyok, ő meg írta, hogy 20, így tényleg fiatalabb :-)
2012. jan. 6. 19:08
16/16 anonim válasza:
23 éves lány vagyok. Amióta felköltöztem Bp-re egy barátom sincs. Ahol eddig éltem ott népszerű voltam. Itt pedig nincs akivel elmenjek vásárolgatni, császkálni, megismerni a várost, beülni meginni valamit. Páromnak sok haverja van és sokat irigykedek rá, mert elmászkáll itthonról, én meg egyedül vagyok a kutyával mindig :( Van valakinek kedve ismerkedni, barátkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!