Nagyon egyedül vagyok, barátokat szeretnék. Hogyan szerezzek igaz barátokat?
Figyelt kérdés
Nem netes barátokat akarok,hanem olyanokat,akikkel el lehet menni bulizni,elsírhatom nekik a bánatom,mindent megbeszélhetek velük,stb. Itt ahol lakom,esély sincs rá. A régi barátőim már mind elköltöztek,családot alapítottak,vagy csak épp a pasijukkal vannak éjjel-nappal. A sulis bnőim sem foglalkoznak velem egész nyáron,és így nagyon üres az életem. 20éves vagyok,és ha visszagondolok a fiatalkoromra,semmit nem tudok mondani,ami jó lett volna benne. Nézem myvipen,a kis 16évesek tiszta alkoholisták,állandóan buliznak,stb,és irigylem őket. Persze nem akarok én is egy részeges dög lenni,bulizni se nagyon szeretek,de ha lennének barátaim,velük azért biztos tudnék 1-2 "őrültebb" dolgot csinálni. Már azon is gondolkoztam,hogy elköltözök,vagy eljárok valahová,de nem tudok,mert nincs rá pénzem. A pasik miatt is csak állandóan szenvedek,ezért is jó lenne pár barát,akik nem hagynák,hogy mindig rá gondoljak.2009. aug. 4. 11:41
1/14 anonim válasza:
Falun laksz, hogy ennyire nincsenek emberek?
Ha valami város akkor ajánlom, hogy találj valami normális kocsmát... Nekem bejött, bár én srác vagyok!
2/14 A kérdező kommentje:
Igen,falun! :s
2009. aug. 4. 12:28
3/14 anonim válasza:
1. vagyok
Akkor tényleg be lettek korlátolva a lehetőségeid...
Sajnálom, akkor nincs mit tenni.. Bár így nehéz is (túl sokat nem mondtál)
Gondolom dolgozol... Próbálkozz ott, márha alkalmasak az emberek rá (bár ez is hülyeség, hisz akkor már megtetted volna)...
4/14 A kérdező kommentje:
Nem,nem dolgozom. 1 hete fejeztem be a nyári gyakorlatomat,de ott csak egy csomó kétszinü embert ismertem meg. :S
2009. aug. 4. 13:01
5/14 anonim válasza:
Akkor szeptembertől suli.... vagy akkor munka?
6/14 A kérdező kommentje:
Suliba megyek még,mondom,h ott vannak is barátaim,csak hát sokra megyek velük,leszarnak egész nyáron. :S
2009. aug. 4. 14:56
7/14 anonim válasza:
Szia! Mintha én írtam volna ezt a kérdést, csak én nem falun élek, de így se találok barátokat. Nem szoktam ezen az oldalon ilyet írni, de ha esetleg Borsod megyei vagy, nincs kedved ismerkedni?
19/L
8/14 A kérdező kommentje:
Hát sajna én pont az ország másik felén lakom. :(
2009. aug. 5. 00:26
9/14 anonim válasza:
Melyik másik felén? :) Baranya megye esetleg?
10/14 A kérdező kommentje:
Nem,Győr.
2009. aug. 5. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!