Nagyon egyedül vagyok, barátokat szeretnék. Hogyan szerezzek igaz barátokat?
Figyelt kérdés
Nem netes barátokat akarok,hanem olyanokat,akikkel el lehet menni bulizni,elsírhatom nekik a bánatom,mindent megbeszélhetek velük,stb. Itt ahol lakom,esély sincs rá. A régi barátőim már mind elköltöztek,családot alapítottak,vagy csak épp a pasijukkal vannak éjjel-nappal. A sulis bnőim sem foglalkoznak velem egész nyáron,és így nagyon üres az életem. 20éves vagyok,és ha visszagondolok a fiatalkoromra,semmit nem tudok mondani,ami jó lett volna benne. Nézem myvipen,a kis 16évesek tiszta alkoholisták,állandóan buliznak,stb,és irigylem őket. Persze nem akarok én is egy részeges dög lenni,bulizni se nagyon szeretek,de ha lennének barátaim,velük azért biztos tudnék 1-2 "őrültebb" dolgot csinálni. Már azon is gondolkoztam,hogy elköltözök,vagy eljárok valahová,de nem tudok,mert nincs rá pénzem. A pasik miatt is csak állandóan szenvedek,ezért is jó lenne pár barát,akik nem hagynák,hogy mindig rá gondoljak.2009. aug. 4. 11:41
11/14 anonim válasza:
szia!
nos,ez a probléma rólam is elmondható. Tudod rájöttem,hogy az osztálytársaim nem a barátaim, mert egész nyáron leszarnak. Hívom őket mindenfele,mindent lemondanak,amikor pedig ők mennek bulizni,engem nem hívnak. nekem nagyon sok barátom volt - legalábbis azt hittem - de rájöttem,hogy egy sincs.
én Tatabánya környékén lakok, ha szeretnél, találkozhatnánk is :)
12/14 anonim válasza:
szia! ugyanúgy vagyok mint te. énis szeretnék barátokat! ha gondolod írj privátban! beszélgethetnénk msnen:$ 20/l
13/14 anonim válasza:
valaki bp.ről nem barátkozna? mióta itt tanulok nem nagyon lettek barátaim, a régiektől meg eltávolodtam a távolság miatt:( 20/L
14/14 anonim válasza:
Wow, eltelt azóta 10 év.
Na és mi lett azóta veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!