Mit tegyek hogy ne legyen ennyire full unalmas az életem?
Köszönöm szépen mindenki válaszát! :)
A munkahelyemen én vagyok a legfiatalabb, a többiek 30-40-50 évesek, házasok, gyerekekkel... Munkahely váltásra nincs lehetőségem, vagy 1 évig voltam munkanélküli, és ezt a munkahelyemet is ismerős által szereztem. Szóval nem akarom eldobni. A költözés is necces, nem akarom albérletre költeni a pénzem.
én is így vagyok, mint te, csak fiúba . én is így voltam, aztán még rosszabb lett az egész, miután elveszítettem a munkahelyem, akkor tényleg csak boltba jártam. 1 jó barátom volt, de ő meg füvezett. hát így én is füvezni kezdtem, és azért az valamilyen szinten színt vitt az életembe, de akkor is unalom van, ha nincs fű :(, meg ha nem tok elmenni sehova sem ismerkedni emberekkel, mert egyedül gyáva vagyok, a többiek meg csak fű és csak fű, és lassan én is olyanná válok , mint ők, pedig régen nem ilyen voltam. Meg még igy is ismerek meg egy csomó embert, mialatt beszerezzük a füvet, vagy ilyenek, és kerülünk izgalmas kalandokba, de nem ugyanaz az egész, már nagyon más minden, mint amilyen régebben volt. Szerintem nekem is és neked is meg kéne találnunk önmagunkat valahol legbelül, csak azt nem tudom, hogy kezdjek neki.
21/f
király ez a tipikus narkós válasz minden mondatba két fű-vel. :D
de amúgy igaz, a drog tényleg működik unalmas életre. csak függőséget okozó álmegoldás adott problémára, megfertőzi a testet, és a lelket, és az okozott kár túlmutat az előnyökön.
Kérdem én, itt hobbyról,sportról még senki nem hallott? :D
én 20 éves lány vagyok, nem járok bulizni, nem az én világom, pasim nekem sincs :D...És ha ezt mondom valakinek, az azt hiszi hogy akkor én egy otthonülős, unatkozós, unalmas ember vagyok...nem hiszem hogy így lenne...van egy csomo hobbim, az elveszi az időmet, és este (főleg hétvégén, mert akkor jut több idő ezekre a dolgokra) holt fáradtam zuhanok az ágyba...ha csak néhányat kellene mondani: kutyáim, olvasás, footbag, terepbiciklizés :D, fotózás, túrázás...stb. Szerintem egy csomo emberrel meg lehet ezeken keresztül ismerkedni.... ha meg nem tetszik neked egyik sport sem (a kitudja hány száz közül :D) menj bulizni :D az a legegyszerübb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!