Imádnék utazni és a kalandokat, lényeg h ne legyen unalmas. Kinek van ilyen munkája? Mi az? :D
én is ezt imádom
legyél idegenvezető akkor utazhatsz rengeteget még meg is unod:P
bár én nem leszek az ...:(
Utazó riporter.
Az izgalmas, mert akár Gaánába is kiküldhetnek a háború közepén, hogy készíts riportot a katonákkal..
Meg vannak ezek a túlélő emberek, hogy végig másszák az egész dzsungelt, bemutatják az állatokat, a növényeket a kultúrákat, meg van az a csávó akit kiraknak valami szem kápráztató gyönyörű helyen, ahol persze a normális ember 1 nap alatt meghalna.. És túl kell élnie, ki kell menekülnie onnan. Hát ezek ilyen tw-s emberkék..
Másról nem igen tudok.. Idegen vezetőség az idegesítő, ahogy néz rád a sok értetlen pofa és 3 órán keresztül csak beszélsz, hogy hol milyen múzeumok vannak és szívod a szmogot. A túra vezető szerintem jobb, de az is csak 1 adott helyen vezeti a túrázókat, szóval az is unalmas lehet 1 idő után..
Légi utaskísérő! Nagyon klassz szakma! :D Tanulhatsz nyelvet (oda mindenképp kell), emberekkel kommunikálhatsz, járhatod a Világot.
Régészet? Bár ezt inkább hobbiként tudnám elképzelni, és lehet, hogy nem is olyanfajta kalandot jelent, mint amilyenre te gondolsz :)
Óceánjáró hajókon is lehetsz felszolgáló vagy egyéb.
JAJ köszi mindenkinek, nagyon tetszenek ezek az ötletek! hmm kalandtúra-vezető...eddig eszembe se jutott de nagyon tetszik
utolsó: van stewardess tapasztalatod? nehéz bekerülni oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!