Hogy barátkozhatnék meg önmagammal? Ennyire fontosak a külsőségek? Hogyan fogadhatnám el önmagam? Tavaly beszóltak nekem, a lényeg annyi volt, hogy milyen kövér és ronda vagyok.
vegyél farmert, csini feszes topot, nézz felfelé. és mosolyogj, ne foglalkozz velük. ha másra gondolsz, ha nevetsz, bohockodsz, addig se azon agyalsz mit mondott más.
másféle ruhákban te is sokkal jobban fogod magad érezni...
nem tudom hány éves vagy így nem tudom bővebben kifejteni, meg nem látom át jobban.
aham. hát annyi idősen én se szerettem magam.
szerintem ez valahol érthető, mert belédivódott a dolog. nekem sajna anyukám vette el az önbizalmam. gimiben volt egy osztyáltársam, aki olyan volt mint egy bálna,mégis riszálta magát folyton és büszke volt magára. dde az nem baj ha nem vagy beképzelt, fiúk se szeretik. azért bántanak mert látják hogy lehet, mert folyton magad alatt vagy. de ne halld meg őket. és kerüld el a társaságukat, keress olyanokat akikkel jól érzed magad. ha osztálytársak, akkor is megteheted hogy szünetben átmész egy másik osztályba, ahonnan ismersz valakit. én 19 évesen fogadta m el magam, az akkori barátom hatására. tudom milyen ez.
Bocs de nem tudlak elképzelni...
Én barátocskám 17 éves vagyok, az első fogaim krimik, szét vannak törve, rondák, igy csak mosolygok de nem merem mutatni őket, márt nem csináltam még meg őket?
Hát megcsináltam őket legalább 6szor és mindig szétvertem, vagy a fogorvos elcseszte.
Képzeld még sincs semmi balyom magammal, folyamatosan járok fogorvoshoz, bulizok, hülyülök, stb stb...
Egy jó tanács, ha nem a szépséggel tünsz ki, akkor mással, amit neked kell megtalálnod magadban, gitár-ének-matek-vers költészet-dob-stb stb stb stb :)
utolsó válszoló! komolyan ennyire hülye vagy?! n em láttad, h azt kérdezi hogyan fogadja el magát?!
na mind1 -_-"
gondolj olyan emberekre, akik sokkal rondábbak nálad és mégis vidámak, van pasijuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!