Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy barátkozhatnék meg...

Hogy barátkozhatnék meg önmagammal? Ennyire fontosak a külsőségek? Hogyan fogadhatnám el önmagam? Tavaly beszóltak nekem, a lényeg annyi volt, hogy milyen kövér és ronda vagyok.

Figyelt kérdés
Azóta lefogytam 13 kg-t és mindenki irigyelve nézett,de a külsőmmel így sem tudok megbarátkozni,mert sajnos ez a beszólás nagyon betalált. Azóta bő,fiús ruhákba járok,és a hajam a szemembe lóg. Általában nincs olyan hét,hogy ne hallanám azt (lányoktól),hogy szegény de csúnya, v. (fiúktól),hogy atyám ezt a rondaságot...Ez nekem nagyon rosszul esik,és tényleg elhiszem,hogy csúnya vagyok (szőkésbarna-kék-163-48). Önbizalmam persze nincs,orrom a földig ér,mert állandóan lebézek,és mosolyogni sem szoktam. Pedig annyira szeretnék,magabztos,mosolygós és szép lenni...Mert ahogy észrevettem,a mosolygós lányokra buknak a fiúk.
2009. febr. 19. 16:53
 1/9 A kérdező kommentje:
*állandóan a földet nézem
2009. febr. 19. 16:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

vegyél farmert, csini feszes topot, nézz felfelé. és mosolyogj, ne foglalkozz velük. ha másra gondolsz, ha nevetsz, bohockodsz, addig se azon agyalsz mit mondott más.

másféle ruhákban te is sokkal jobban fogod magad érezni...

nem tudom hány éves vagy így nem tudom bővebben kifejteni, meg nem látom át jobban.

2009. febr. 19. 17:04
 3/9 A kérdező kommentje:
15 vagyok
2009. febr. 19. 17:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

aham. hát annyi idősen én se szerettem magam.

szerintem ez valahol érthető, mert belédivódott a dolog. nekem sajna anyukám vette el az önbizalmam. gimiben volt egy osztyáltársam, aki olyan volt mint egy bálna,mégis riszálta magát folyton és büszke volt magára. dde az nem baj ha nem vagy beképzelt, fiúk se szeretik. azért bántanak mert látják hogy lehet, mert folyton magad alatt vagy. de ne halld meg őket. és kerüld el a társaságukat, keress olyanokat akikkel jól érzed magad. ha osztálytársak, akkor is megteheted hogy szünetben átmész egy másik osztályba, ahonnan ismersz valakit. én 19 évesen fogadta m el magam, az akkori barátom hatására. tudom milyen ez.

2009. febr. 19. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocs de nem tudlak elképzelni...

Én barátocskám 17 éves vagyok, az első fogaim krimik, szét vannak törve, rondák, igy csak mosolygok de nem merem mutatni őket, márt nem csináltam még meg őket?

Hát megcsináltam őket legalább 6szor és mindig szétvertem, vagy a fogorvos elcseszte.

Képzeld még sincs semmi balyom magammal, folyamatosan járok fogorvoshoz, bulizok, hülyülök, stb stb...

Egy jó tanács, ha nem a szépséggel tünsz ki, akkor mással, amit neked kell megtalálnod magadban, gitár-ének-matek-vers költészet-dob-stb stb stb stb :)

2009. febr. 19. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Új frizura,mutasd meg a gyönyörű kék szemed,felejtsd el a fiús ruhákat mert elnyomják a bimbózó nőiességedet,bátran vegyél fel nőies ruhát,ne félj biztos sokkal jobb lesz a reakció mint amire számítasz.Az orrod ha lógatod negatív energiát sugárzol és azt is kapsz vissza.Engedd,hogy szeressenek mert megérdemled ,és a méreteidből ítélve az alakoddal sincs semmi baj mutasd meg bátran a fiús ruhák eltakarják a nőiességedet .Ha mindezt megteszed és emelt fővel lépkedsz /az a magabiztosság jele /hidd el pozitív visszajelzéseket kapsz majd,leesik először is az álluk!Én már tapasztaltam csodálkozó arcokat hidd el jó érzés volt:-))
2009. febr. 20. 11:14
 7/9 zseska ***** válasza:
Szia. Első lépésben,azonnal dobáld ki a fiús,slampos ruháidat!!! Másodikban menj fodrászhoz,aki tudja is mit csinál,és kérd meg,válasszon hozzád illő frizurát neked! Harmadikban,húzd ki magad,és emelt fővel járj! Ne feledd,senki nem másabb,vagy különb tőled,egyformán emberek vagyunk! Készülj fel,lesznek megjegyzések!!! Ne törődj velük,sok a rosszindulatú ember! Nem írtál az arcodról... ?? Ha vannak bőrproblémáid,amik kezelhetők,menj kozmetikushoz! Csini leszel! :))) Én hiszek benne! Először magadban kéne ezt letisztázni,hogy más nem nagyon fog kiállni melletted,ill. érted,csak te tudsz saját magadért!!! Láttad a Neveletlen Hercegnő első részét? Ha nem,nézd meg! Tanulságos,nekem az egyik kedvenc filmem :))) Teljesen jó arányokat írtál,én 3 centivel magasabb vagyok,és 3kilóval nehezebb,de soványnak számítok!!! Te már nem az a duci lány vagy,aki benned,és másokban él,fogadd hát el,és viselkedj is úgy!! Szívesen megnéznélek képen,ha gondolod,és szeretnéd a további segítségem,akkor írhatnál emailt. :)) Kitartás,és bátorság! Remélem,segítettem valamelyest. :)))
2009. febr. 23. 08:34
 8/9 anonim ***** válasza:
valójaában tudod mi a helyzet?? te magad leirod, mit kéne tenned, és nem teszed.. akkor??????? tedd meg . haj igényesen megcsinálva, mosoly beindit, csini ruhák, ha azt tükrözöd, h elfogadod magad, más is ezt teszi; minden a kezedben van, mi a probléma? hát láss neki, adva van minden, már vékony is vagy, mire vársz még?
2009. febr. 24. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:

utolsó válszoló! komolyan ennyire hülye vagy?! n em láttad, h azt kérdezi hogyan fogadja el magát?!

na mind1 -_-"

gondolj olyan emberekre, akik sokkal rondábbak nálad és mégis vidámak, van pasijuk :D

2010. nov. 22. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!