Mit csináljak, hogy ne legyen unalmas az életem?
Soha semmi nem történik velem,nem is járogatok el sehova se.Hétköznap abból áll,hogy felkelek,suli,hazajövök,gép,tanulás,tv,fürdés,alvás.Hétvégék pedig, későn kelés,gép,tv,kaja,megint kockulás.Max.nagyon ritkán átmegyek bnőmhöz,de ez csak havi egyszer van:SGondoltam hogy kitalálok vmi hobbit magamnak,de nem tudom hogy mihez lenne kedvem.Nincs sok barátom,mondhatni 1-2,akik közeliek.A többi meg sz*rik a fejemre.Szinte mindig csak netezek,meg zenét hallgatok,ebből áll az életem,a sulin kivül persze.De már beleuntam az egészbe.Másoknak olyan jó izgalmas életük van,akik blogot írnak,na ők se azt írják bele,hogy felkeltem,elmentem suliba,hazajöttem,tanultam,lefeküdtem....:DHogyan tehetném az életem izgalmassá?:)
16/L
én is várom az ötleteket
21/f
tanulj meg hangszeren játszani
Hehe,azért örülök hogy nem vagyok egyedül ezzel:)
A hangszeres dolog már nekem is eszembe jutott....:)
Először döntsd el, hogy miben vagy tehetséges.
Jó a ritmusérzéked? Menj táncolni! Szereted a zenét? Válassz hangszert!
Szereted az állatokat? Tarts kutyát, macskát, hörcsögöt, bármit, vagy menj el sétáltatónak egy menhelyre! :)
Jó a kézügyességed? Fűzz gyöngyöt, készíts dekupázst, varrj, köss, hímezz, horgolj...
Sportolnál? Tengernyi lehetőséged van.
Szeretsz kirándulni? Irány a természet hétvégén! :)
A lehetőségek tényleg korlátlanok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!