Úgy érzem, hogy unalmas vagyok. Mit csináljak?
Nincs túlzottan sok barátom,próbálok ismerkedni,de nem olyan könnyű.Az a legnagyobb bajom,hogy az önbizalmam a béka feneke alatt,pedig próbálkozom,beszélgetek emberekkel,néha viccelődöm,de nem meg olyan könnyen,nem tudok mindig érdekes, és szórakoztató lenni.Egy senkinek érzem magam,és szerintem pont ezért a többiek is így tekintenek rám,vagy ha nem is így,de hasonlóképp.Lehet ezen változtatni?:(
L/16
ha folyton ezen görcsölsz a végén megszólalni se mersz majd!
amúgy néha én is így érzek, mondok hülyeségeket, főleg ha új emberekkel találkozom..
21/L
próbáld meg összeszedni minden bátorságod :)
igazából erre neked kéne rájönnöd szerintem, hogy mit kéne jobb irányba változtatni. Mi max csak 1-2 tanácsot tudunk adni. Szerintem.
Szia!
Először is szerintem nincs unalmas ember csak olyan aki nem tud mindenkivel olyan jó elbeszélgetni. Nem kell ezeken a dolgokon annyit görcsölni, ami jön az jön:) Nem hiszem el, hogy unalmas lennél!
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!