Nem tudom semmivel kitölteni az unalmas hétköznapokat, mit csináljak?
Köszönöm a válaszokat :)
Évet fogok ismételni jövőre. A házimunka nem rossz ötlet, csak az a baj, hogy anya mindig tök tisztán hagyja itt reggel a házat. Mosogatni mondjuk szoktam. Futni is szoktam, de már meguntam.
én azt találtam ki,hogy most van anyum szülinapja és szereti a rejtvényeket,ezért írok neki egyet én(netről.).Most beteg vagyok,így legalább haladok ezzel és nem unatkozok.
-Tehát,ha lesz valakinek mostanában szülinapja/névnapja gondold ki mivel leped meg.Csinálhatsz üdvözlőkártyát:rajzolhatsz,festhetsz,fonalgrafikázhatsz rá,és mellé írhatsz egy idézetet.Biztosan örülni fognak neki,mert Te csináltad!
[link] ----> itt nemcsak fonalgrafikák vannak,hanem gyöngyfűzés stb. (nekem tetszik ez az oldal!)
-Ezenkívül mivel kikészült az idegrendszered jó hatással lehet rád a relaxálás,cd boltban tudsz beszerezni cd-t vagy akár a neten is találsz!
-Kérd meg a barátaidat,hogyha tudsz nekik segíteni szóljanak(kutyasétáltatás,kistesóért elmenni stb.),addig is kimozdulsz és a barátaiddal vagy.
-Akár elmehetsz a sulihoz,mire végeznek a barátaid és eggyütt hazamehettek(ugye nekik tanulni kell,ezért kevesebb idejük marad,így tudtok beszélgetni és addig sem vagy egyedeül.)
hirtelen ennyi jutott eszembe,remélem tudtam segíteni!
14/L
Tanulj! Fölösleges volt 17 évesen egy évet elpazarolnod az életedből. Nyugodtan letehetted volna az osztályozót a 11. évből.
De legalábbis én a helyedben nyelvet tanulnék, vagy a régi tanult nyelveket fejleszteni, vagy újba belefogni. Az csak hasznodra lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!