Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy ne legyen...

Mit tegyek hogy ne legyen ennyire full unalmas az életem?

Figyelt kérdés
Minden nap ugyanúgy telik. Melózok, hazajövök, tv, net, vacsi, fürdés, alvás. Hétvége meg maga a rémálom! Itthon unatkozom egész nap. Nincsenek barátaim, barátnőim akikkel el lehetne járni szórakozni, vagyis ilyen falubéli csajok vannak, de nem akarok rájuk akaszkodni, ha mennek valahova nem hívnak. Pasim sincs, pedig jó lenne. Merő unalom az életem. Tudom, van aki erre azt mondaná, hogy örüljek hogy ennyi bajom van, de ez nekem így elég rossz, hisz fiatal vagyok, szeretném élni az életemet, szórakozni, emberekkel ismerkedni, de egyszerüen nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Ez mostmár mindig így lesz? Nem vagyok magamba zárkózott, se hülye, szóval nem tudom miért van ez így. Mit tegyek? Van még valaki más is így? 22 éves lány
2009. nov. 11. 19:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

szia

én is uncsizok hétvégente nekem sincsenek bnőim igaz párom van,de mégsem olyan mintha egy bnőm lenne.te hol laksz ha szabad kérdeznem??

jó lenne egy bnőt találni:)

2009. nov. 11. 19:11
 2/17 anonim ***** válasza:
47%
Amikor elkezdtem olvasni,azt hittem az én gyerekem írta. Ugyanez a baja. Csak ő 26 éves és fiú.
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha falun élsz ls csak azok a csajok vannak, akkor bizony kénytelen vagy "rájuk akaszkodni". De ha tényleg ilyen rossz ez neked, akkor inkább próbálj meg munkahelyet váltani és városba költözni, ott sokkal több a lehetőség.
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Csinálj házibulit, és hívd meg a falubéli csajokat! Mivel állandóan otthon látnak, nem kizárt, hogy azt hiszik, otthonülő típus vagy, és azért nem hívnak sehová. Ha te hívod őket először, akkor nem akaszkodsz rájuk, egy házibuli jó alkalom, hogy összebarátkozzatok, aztán meglátod, legközelebb már hívni fognak, ha mennek.
2009. nov. 11. 19:12
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
kezdj el sportolni, vagy találj valami hobbit, és azok által még akár barátokat is találhatsz.
2009. nov. 11. 19:14
 6/17 anonim ***** válasza:
15%
19:14-es, pesti vagy, ugye?
2009. nov. 11. 19:18
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Esetleg a melóhelyeden nem tudsz összehaverkodni valakivel.nincs ott hasonl korú kollégád? Amúgy nekem is szinte úgy telik minden hétköznapom ahogy az elején irtad..,meló,hulla fáradtan haza,kajcsi,net,alvás..,holnap ugyanez!Mondjuk hétvégén azt csinálok amihez kedvem van,vagy haverokkal lógok,vagy sportolás!Azt ajánlom próbálj a munkahelyen valahogy ismerkedni ha van rá módod!
2009. nov. 11. 19:18
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
ez mostmár mindig így lesz, hacsak nem jössz külföldre. én 3 évig bírtam ezt, aztán azt mondtam hogy menjenek a pitsába.
2009. nov. 11. 19:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem vagy egyedül... én is ugyanúgy élem meg mindennapjaimat barátnőm nincs barátom férjem se gyerekem és rohadtul utálom és unom az egészet.....

ja és idősebb vagyok nálad sajnos

2009. nov. 11. 19:43
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nos, leírhatom a saját torténetem...

Hosszú hónapokra depresszióba kerultem, amibol csak most sikerult kimásznom, eros akarattal.

Addig is csak alkalmi barátaim voltak, vagyis akikkel csak bulizni jártam, de ezután már semmilyen. Az anyámon kívul senki sem hívott fel, akárhogy is vártam, minden napom szomorú és egyforma volt, gyógyszereztem is magam.

Aztán megúntam ezt az egészet és rá kellett jonnom, hogy színt kell vinnem az életemben, mert ez a monoton szomorkodás meg minden megbolondít... Aztán megint rátaláltam onmagamra: eloszedtem a gondolataimat, hogy miért volt izgalmas ezelott az életem, és hogy szereztem barátokat, mindent visszacsináltam, és íme megint a régi vagyok :)

Szerintem te is el vagy veszve ebben a monoton mindennapokban, csak elhatározás kérdése az egész, legyél laza és élj úgy, mintha minden egyes napod az utolsó lenne! Magadra kell találnod, és akkor majd más is magára talál benned :) Sok szerencsét!

2009. nov. 11. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!