Mit tegyek hogy ne legyen ennyire full unalmas az életem?
szia
én is uncsizok hétvégente nekem sincsenek bnőim igaz párom van,de mégsem olyan mintha egy bnőm lenne.te hol laksz ha szabad kérdeznem??
jó lenne egy bnőt találni:)
egyáltalán nem vagy egyedül... én is ugyanúgy élem meg mindennapjaimat barátnőm nincs barátom férjem se gyerekem és rohadtul utálom és unom az egészet.....
ja és idősebb vagyok nálad sajnos
Szia! Nos, leírhatom a saját torténetem...
Hosszú hónapokra depresszióba kerultem, amibol csak most sikerult kimásznom, eros akarattal.
Addig is csak alkalmi barátaim voltak, vagyis akikkel csak bulizni jártam, de ezután már semmilyen. Az anyámon kívul senki sem hívott fel, akárhogy is vártam, minden napom szomorú és egyforma volt, gyógyszereztem is magam.
Aztán megúntam ezt az egészet és rá kellett jonnom, hogy színt kell vinnem az életemben, mert ez a monoton szomorkodás meg minden megbolondít... Aztán megint rátaláltam onmagamra: eloszedtem a gondolataimat, hogy miért volt izgalmas ezelott az életem, és hogy szereztem barátokat, mindent visszacsináltam, és íme megint a régi vagyok :)
Szerintem te is el vagy veszve ebben a monoton mindennapokban, csak elhatározás kérdése az egész, legyél laza és élj úgy, mintha minden egyes napod az utolsó lenne! Magadra kell találnod, és akkor majd más is magára talál benned :) Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!