Hogy legyen mindig ötletem valamilyen témára, hogy sose mondják rám hogy unalmas vagyok?
Sokszor az a gondom hogy chaten nem tudok mit irni és csak hallgatunk,és hallgatunk,ezután otthagynak.Tudok én mindenről beszélni,de ha azt mondják h adjak témát,már baj van,és sokan azért nem barátkoznak velem mert unalmasnak találnak.
14/L
Egy ilyen gondom nekem is van, kb. fél éve. Előtte jó fej voltam :D
Annyit talán tudok segíteni, hogy elmondom a saját "chat taktikámat"
Nem chat-elek sűrűn, és már nagyon régen voltam fent. Ez akkor volt, mikor nálam aludt egy barátom, Antika. Neki akkor még nem volt otthon nete, és mondta, hogy menjünk fel chat-elni. Mondtam, hogy jó. Keresett egy lányt, aki szimpatikus. De hát nem ismertük, nem tudtunk vele beszélgetni. Az elején nem ment jól, de aztán kialakult egy fix szöveg.
mi: Szia!
lány: Szia :)
mi: Szép a neved ^^
lány: köszi
mi: van barátod?
lány: nincs
mi: Most már van (tehát én :D)
Kicsit primitív, de valami ilyesmi volt. Aztán lehet beszélni a kedvenc zenéről, filmről vagy bármiről.
Akit ismerek azzal már kicsit tényleg nehézségben vagyok mostanában, de ha gondolod felvehetsz msn-re és kitalálunk vmit^^
//Dani//
Igen,nagyon sokat segitettél :D
Kösziiii :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!