Mit tartasz igazságtalannak?
Azt, hogy az embereket nem hagyják szabadon élni!!! És nem csak az emberekrol van szó, hanem az egész világról...
Jonnek nekem itt a hulye politikusok meg zsaruk hogy így meg úgy, de tolem inkább befoghatják a szájukat mert csak egy ítélet létezik, az igazságos sors!!
Szóval igazságtalannak tartom, hogy a világ elvakult és nem szabad.. Pedig milyen szép lenne minden..
Kb. azt amit előttem már leírtak!!!
Cápa, bálna, krokodil, bármi féle hal legyilkolását! Az még oké, hogy az ilyen nomád elszigetelt településeken elmennek halat vadászni.. De az amikor ilyen kicseszkurált nagy hajókkal elmennek és nem tudom hány millió halat befognak és annak a fele ha nem több a süllyesztőben végzi..
Meg a Szőrme hordása vagy egyáltalán, kinek van joga ahhoz, hogy egy állatot megnyúzzon???? A műszőrme is ugyan olyan szép is tud lenni.. ettől kiráz a hideg és letudnám tépni az emberekről a bőrt is.
Meg ez a pénz kérdés is. Hogy a Népesség 10%-nak a vagyona teszi ki az össz vagyon 90%-át és a maradék 90 pedig a 10%on osztozik.. És van olyan ember akinek semennyi nem jut, ő ebbe a %os dologba nincs is benne. Él ahogy él, ha talál enni akkor életben marad, ha nem akkor meghal.. Ez az undorító, hogy a full gazdagok semmit nem képesek ez ellen tenni, mi pedig akiknek alapból sincs több pénze, pedig próbál segíteni a nincsteleneken!
És még az emberek rovására írnám a gyermek prostitúciót és a bedrogoztatást, elrablást, rabszolgává tevést is!
Na ezek a dolgok tényleg igazságtalanok! És erről mindről mi tehetünk! A kihalás szélére sodortuk önmagunkat, nem is tudsz belegondolni, hogy mennyire de a kihalás szélén tartunk.. A népesség egyre nő, az állatok fogynak jön az éghajlat változás, a növények és állatok nagy része kipusztul stb.. És ez hamarosan bekövetkezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!