Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kit tartasz nagyon jó embernek?

Kit tartasz nagyon jó embernek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 08:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
a dalai lámát, itthonról meg mondjuk a Popper Pétert.
2009. nov. 30. 13:35
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Magamat xD mert kedves vagyok, segítőkész cseppet sem önző és egoista :D:D
2009. nov. 30. 14:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Öö. Senkit.

az emberek álnokok csak magukra gondolnak, szennyezik a környezetet, minden nap gyilkolnak. Igen! Állati húst esznek minden áldott nap. Még oké, ha mondjuk Heti 3 alkalommal ennének húst, mert az még egészséges, de hogy minden áldott nap és nem is egyszer..

Önzőek vagyunk, mindannyian, Mi vagyunk a legalja nép.

2009. nov. 30. 16:33
 4/10 anonim ***** válasza:

16:33

Majdnem olyan vagy, mint én. ;)

De bennem még mindig van remény, hogy vannak jó emberek. Én jó embernek tartom magam, (bár húsevő vagyok ;))

És anyámat, meg a nővéremet is annak tartom. Mivel anyám nővér, (abból a lelkiismeretes fajtából, aki nem égett ki 26 év alatt).A tesóm meg környezet/állatvédő, a Greenpeace-nél dolgozott, és ő vega is. Szóval nekem anyu a példaképem. Én is nővér leszek.Szeretem csinálni. Szóval ne legyél olyan negatív, vannak jó emberek is, csak nagyon kevesen. Jól meg kell válogatni, kiben bízhatsz, sok a szemétláda, ebben igazad van.

21/L

2009. nov. 30. 18:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Az olyan embereket akik szeretik az állatokat és nem szeretik a gyerekeket, szeretnek olvasni, és nem isznak meg cigiznek, nem beszélnek csúnyán, nem naívak stb. Egyszóval az olyan embereket akikkel egy hullámhosszon vagyok. xD Mondanék neveket is, de nem ismernéd őket.
2009. nov. 30. 19:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A páromat.
2009. nov. 30. 22:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
kalkuttai Teréz anyát
2009. dec. 1. 16:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Apámat :D
2009. dec. 2. 03:40
 9/10 anonim válasza:
Nagymamámat és unokatestvéremet =D
2009. dec. 16. 18:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Paul Watson kapitány!
2010. jan. 7. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!