Kit tartasz nagyon jó embernek?
Öö. Senkit.
az emberek álnokok csak magukra gondolnak, szennyezik a környezetet, minden nap gyilkolnak. Igen! Állati húst esznek minden áldott nap. Még oké, ha mondjuk Heti 3 alkalommal ennének húst, mert az még egészséges, de hogy minden áldott nap és nem is egyszer..
Önzőek vagyunk, mindannyian, Mi vagyunk a legalja nép.
16:33
Majdnem olyan vagy, mint én. ;)
De bennem még mindig van remény, hogy vannak jó emberek. Én jó embernek tartom magam, (bár húsevő vagyok ;))
És anyámat, meg a nővéremet is annak tartom. Mivel anyám nővér, (abból a lelkiismeretes fajtából, aki nem égett ki 26 év alatt).A tesóm meg környezet/állatvédő, a Greenpeace-nél dolgozott, és ő vega is. Szóval nekem anyu a példaképem. Én is nővér leszek.Szeretem csinálni. Szóval ne legyél olyan negatív, vannak jó emberek is, csak nagyon kevesen. Jól meg kell válogatni, kiben bízhatsz, sok a szemétláda, ebben igazad van.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!