Volt olyan álmod amit fontosnak tartasz?
Nekem nem tudom, hogy ez tényleg fontos e, de nekem az volt.
Azt álmodtam, hogy a "ksizemeltemmel" lent voltunk egy sportpályán, és ott hülyültünk meg baromkodtunk.
És ahogy ilyen nagyon közel volt hozzám, és fogta a kezem(:P), valahogy tök jó érzés volt.
Remélem megtörténik.:D
Nekem volt egy és tudom is miért.
Az első párommal nagyon szarul éltünk, megcsalt és én is őt.Én tudtam róla, de ő nem az enyémről.
Hónapokig visszatérő álmom volt, hogy egy nagy épületben bújkáltam. Lépcső alatt, oszlop mögött. akkor nem tudtam mire vélni a dolgot, de mostmár tudom, hogy tudat alatt féltem a lebukástól.
A mostani párommal szépen élünk. Nem csaljuk egymást és békesség van. Azóta nem jöttek vissza ezek az álmok.
Én egyszer azt álmodtam, hogy velem szemben állt saját magam és lelőtt.
Akkoriban nagyon utáltam magam, tök érdekes, hogy ezt hozta ki belőlem ez az egész...:)
Kedves kérdező!
Esetleg letudnál írni egy.két jósló álmodat? Persze ami nem nagyon személyes. Nekem is volt egy jóslálmom 2 éve, de még nem történt meg, de érzem nagyon érzem, hogy jelentősége van.
Meg tudnád esetleg mondani, hogy a jósálom után mennyivel következett be ami álom formájában történt és úgy következett be kísértetisesen mint az álomban?
Nagyon érdekel.
Válaszodat köszönöm!
( elnézést a várakoztatásérr, csak már egy ideje nem írnak ide.)
Általában közeljövőről szólnak, legtöbbjük a héten vagy akár már másnap megtörténnek. Nagyon ritka az amikor távolabbit álmodok. Amikor ezt a kérdést írtam kb 2 hetente voltak jósló álmaim. Azóta fejlődtem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!