Miért kell felnőnöm 19 évesen? Én még nem akarok.
19 évesnek lenni a legjobb dolog a világon. Én nagyon élveztem, hogy valamennyire már felnőtt voltam, olyan tekintetben, hogy már nem tartottak ellenőrzés alatt, de még azért jócskán gyerek voltam, ha hülyeségről volt szó.
Egy évvel később, a 20. életévem végefelé már megszületett a kisfiam, szóval nekem igencsak hamar fel kellett nőnöm. Több kevesebb sikerrel :) Két éves, de szerintem mi úgy játszunk, mint két gyerek, nem úgy, mint egy gyerek meg egy felnőtt.
9.21 Egyetértek veled. Valakinek soha nem muszáj felnőnie. (Főleg nem egyik pillanatról a másikra.) Igazán szerencsésnek érezhetik magukat az ilyenek.
Kíváncsi vagyok mi lesz veletek 25 éves korotokban.
A világ sajnos így működik: megszületünk, felnövünk, családot alapítunk, s meghalunk.
Akár 80 éves is lehetsz, mégis lesz benned egy kis gyerekesség!
Ugye van akire azt mondjuk sose nő be a feje lágya.. Hát ne is, akkor jó, ha van még az emberben egy kisgyerek.. Nem kell felnőnöd, csak egy picit komolyodnod kell! Én is még gyerek vagyok, érzem belül, de 1 év alatt nagyon sokat komolyodtam, amitől a korombeliek túlérettnek, felnőttesnek mondanak, amikor még egy szaros gyerek vagyok. De az az én saját szoc. dolgom, ahhoz senkinek semmi köze! Ha egy kicsit megkomolyodsz, nem nősz fel, de mégsem fogják azt mondani, h gyerekes vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!