Az a bajom hogy mostanában mindenki azt mondja nekem, hogy nöljek fel, de én nem akarok, nem érzem magamat még felnőttnek, és nem is akarok úgy viselkedni. viszontn kinézetre már sajnos sokkal többnek tünök mint 19 erősen 20 felettinek nézek ki. Ráadásul rengeteg gyerekes dolgom van, sajnos néha a gondolkodásom is olyan, meg szeretek rajzfilmeket is nézni. szerintetek még lehetek egy ideig gyerek? vagy már tényleg ennyi volt, és felkéne nőlnöm?
Sosem kell felnőnöd! Nézz rajzfilmeket, legyen egy pár gyerekes dolgod, addig jó még fiatal vagy! A felnőtté válás nem jelenti azt, hogy a reggeli mesékről át kell térned a Mokkára és a Politikai műsorokra és nem jelenti azt, hogy ha betöltöd a 18-at ki kell dobnod a gyerekes dolgokat! Ez nem egy csapásra megy! Maradj örök gyerek!
2009. nov. 3. 20:07
2/15 anonim válasza:
Amíg van a részedben gyerek, addig könnyebben lehetsz boldog. Én is 19 leszek, de engem nem érdekel, h gyerekesnek tartanak, vagy komolytalannak.
Nem is fogok azért komolyodni, mert esetleg mások elvárják, ha én így érzem jól magam. Akkor kevésbé lennék boldog ha olyannak kéne lennem, mint amit elvárnak.
Sokan mág idősebb korban is tudnak gyerekek maradni, és inkább maradjak ilyen, mint h az élet megkeserítsen.
2009. nov. 3. 20:13
3/15 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
2009. nov. 3. 20:16
4/15 anonim válasza:
kívülről kénytelen leszel felnőni, hogy igazodj a társadalom elvárásaihoz. belülről addig maradsz gyerek, amíg akarsz.
2009. nov. 3. 20:25
5/15 anonim válasza:
Nos, én napközben nös férfi szerepet játszom, pénzt keresek stb. Amikor pedig itthon vagyok, a feleségemmel közösen fürdetjük a plüssállatokat, ha elkoszosodnak, mert szívesen szorongatjuk öket, földön ülve játszom a kutyámmal, nem röstellek puszit nyomni a szörös fejére sem. Kedvenc rajzfilmem a Tom és Jerry, titokban köszönök a kóbor kutyáknak, szeretek mosolygós szendvicseket készíteni, és néha elgondolkodom, hogy a krumpli vajon minek örül jobban: ha föve vagy sülve kerül a tányéromba.:) És mindezt 30 évesen.:)
Dehogy válok felnötté! A világ meg pukkadjon meg!:)
2009. nov. 3. 20:55
6/15 anonim válasza:
Ja, és ha a feleségem nincs itthon, az ágyon, hason fekve ebédelek, mert úgy jobban látom a tévét. De erröl psszt!.. mert kikapok!:))
2009. nov. 3. 20:59
7/15 anonim válasza:
Szerintem lélekben nyugodtan maradhatsz gyerek!! Attól még, h elviekben fölnövünk és egyre több komolyabb dologgal kell szembenéznünk, amikor éppen nem valami mást kell doigolni, nyugodtan lehet gyerekesnek lenni, meg hülyülni, rajzfilmeket nézni (az én kedvencem az oroszlánkirály:D:D) , szóval szerintem mindenkiben maradhat és bizonyos mértékig KELL még egy kis gyerekesség...:)
2009. nov. 3. 21:07
8/15 anonim válasza:
Én is 19 lány vagyok,ugyanez a bajom.Mindenki nőj,fel komolyodj meg ...oké persze részben igazuk van,de azért akkor se adom fel magam:P
Ha kedvem van,táncolok a tükör elött és mindenféle grimaszokat vágok ,énekelek,nevetek,ugrálok,a barátommal bújocskázok,birkózom,és meséket nézünk.A szemceruzámmal néha smileyikat rajzolok és nem érdekel más mit gondol:P
2009. nov. 3. 22:48
9/15 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok ezzel én is... ugyanúgy 19 körüli vagyok és én is csak ezt hallom mindenkitől de nem akarok felnőni... és nem is fogok, mert én ilyen kos bohókés sokszor gyerekes vagyok... és majd idővel biztos komolyodom is de egyenlőre ilyen vagyok... és mások kedvéért nem fogok megváltozni mert akkor nem önmagam leszek... jegyezd meg... ne akarj olyan lenni mint amilyennek mások akarnak látni, mert akkor előbb utóbb elveszíted a saját éned és tényleg azzá válsz...
2009. nov. 4. 14:10
10/15 anonim válasza:
En lassan 18 leszek, de nem akarok felnöni, gyerek akarok maradni!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!