Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen az életed? Hogy érzed...

Milyen az életed? Hogy érzed magad?

Figyelt kérdés

Nekem:szarul alszok,evési problémáim vannak,szegény vagyok,nincsenek barátaim és tök egyedül érzem magam,magamba forduló és zárkózott vagyok,utálom az embereket és félek tőlük,utálom ezt a szar világot és szívesen meghalnék.De már teljesen belenyugodtam ebbe a szarba és kb. olyan 10 év múlva kinyírom magam.Nem panaszkodni akartam.

Nektek milyen az életetek?

2009. nov. 1. 18:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hogy lehet valaki olyan hogy nem szeret élni?!?! Nem szabad olyat tenni hogy megutálod az életed! Ha valami nem ugy megy ahogy mennie kell változtass rajta!! Ha nincsm unkád akkor ne azt várd hogy más mennyen utánad hogy gyere hozzám dolgozni hanem TE menny és keresd a munkád! A pénz sem magától jön!

Minden óra új kezdet! Új lehetőségeket tartalmaz! Használd ki ezt a lehetőséget és élj boldogabban!

Nem szabad addig sülyedni hogy megutáld magad és azt ami körül vesz! Ha nincs barátod barátkozz állatokkal! Lehet hogy hülyeség de meg fogsz tőlük nyugodni!

2009. dec. 27. 01:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Aki befejezte a panaszkodást, észre veheti, hogy rögtön jobban kilát a ganyéból :)
2009. dec. 28. 17:28
 13/13 anonim ***** válasza:
:D Hát igen!
2009. dec. 29. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!