Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen az életed? Hogy érzed...

Milyen az életed? Hogy érzed magad?

Figyelt kérdés

Nekem:szarul alszok,evési problémáim vannak,szegény vagyok,nincsenek barátaim és tök egyedül érzem magam,magamba forduló és zárkózott vagyok,utálom az embereket és félek tőlük,utálom ezt a szar világot és szívesen meghalnék.De már teljesen belenyugodtam ebbe a szarba és kb. olyan 10 év múlva kinyírom magam.Nem panaszkodni akartam.

Nektek milyen az életetek?

2009. nov. 1. 18:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
elég szar az enyém is, nem tudok elaludni, enni alig, nincs munkám, nincs pénzem, így nőm se, anyámmal élek, már évezredek óta ez megy, és nem változik semmi. elég valószínű, hogy én sem természetes halállal fogok meghalni, de még a körülményekhez képest elég jól bírom. :)
2009. nov. 1. 18:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Az enyém annyiból hasonlít a tiédhez, hogy nekem sincs egyetlen egy barátom sem, visszahúzódó vagyok, félénk és zárkózott. Viszont ezzel szemben boldogan élek, én nem akarok meghalni. A sok pénz engem sem vet fel, de van családom akikért éljek. Megkérdezhetem hogy hány éves vagy?
2009. nov. 1. 18:28
 3/13 anonim ***** válasza:
nekem is vannak rossz dolgok benne, de mindig valami jóra gondolok, és így a jó lebeg előttem..
2009. nov. 1. 18:34
 4/13 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok.Már kb. 2-3 éve ez a helyzet de elötte is elég szar volt.Mostanában már belenyugodtam a dolgokba de azért még van egy pár célom.szeretnék gazdag lenni és könyvet/ket írni.ez vagy összejön vagy nem.azért vannak olyan dolgok amiket szeretek:olvasás,írás,állatok,kigyerekek,zene kb így ennyi.más nem is érdekel.
2009. nov. 1. 18:41
 5/13 anonim ***** válasza:
az én életem jelenleg nagyon tré! anyámékkal rossz a kapcsolatom és sajna ezmiatt vagyok néha idegbeteg4 sok mmindentöl tiltanak meg vonnak tölem dolgokat mert a barátomat tiltják én meg szembeszálltam velük és ezmiatt ilyen patkányok velem....nagyon szar igy otthoN:S
2009. nov. 1. 18:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon élvezem az életem.

Jól alszom, egészséges vagyok, nem vagyok gazdag, de megvan amit szeretnék, jó pár barátom van, és rengeteg ismerősöm, szeretem az embereket, szeretek élni. Az egyetlen ok, ami jelenleg zavar, hogy nincs barátnőm, de nem szomorkodom emiatt, inkább teszek érte, mert ha csak emészteném maga, akkor sose érném el amit akarok.

Mindenkiből lehet spíler, vagy lúzer, a lényeg, hogy te alakítod a világot magad körül, és ahogy viszonyulsz magadhoz és más emberekhez, úgy fognak ők is hozzád. Ezt gondold végig.

2009. nov. 1. 18:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha szar az élet, akkor változtass rajta! Pár hónapja nekem is pont ugyanilyen bajaim voltak. utáltam mindenkit, dührohamaim voltak és siránkoztam, hogy engem mért nem szeret senki. Olvass pszichológia könyveket. Pl. Kassai CSilla 5-ről 6-ra, életem megmentő könyve, amit egy olyan nő írt, aki öngyilkos akart lenni, aztán nem jött össze a dolog és 21 nap alatt megváltoztatta az életét, amit 40 év alatt sikerült elb*asznia.
2009. nov. 1. 19:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Csak néhány dolgon kéne változtatnod és akár jó életed is lehetne. Gondold végig... és tegyél is valamit. Ha csak vársz akkor semmi nem fog történni, ugyanilyen nyomorultul fogod érezni magad mindig.
2009. nov. 1. 19:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Az élet olyan, mint egy folyó. És az ember úszik ebben a folyóban :D
2009. nov. 2. 19:58
 10/13 anonim ***** válasza:

milyen? szar.

hogy érzem magam? szarul de büszkén.^^

2009. nov. 4. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!