Milyen az életed? Hogy érzed magad?
Nekem:szarul alszok,evési problémáim vannak,szegény vagyok,nincsenek barátaim és tök egyedül érzem magam,magamba forduló és zárkózott vagyok,utálom az embereket és félek tőlük,utálom ezt a szar világot és szívesen meghalnék.De már teljesen belenyugodtam ebbe a szarba és kb. olyan 10 év múlva kinyírom magam.Nem panaszkodni akartam.
Nektek milyen az életetek?
Én nagyon élvezem az életem.
Jól alszom, egészséges vagyok, nem vagyok gazdag, de megvan amit szeretnék, jó pár barátom van, és rengeteg ismerősöm, szeretem az embereket, szeretek élni. Az egyetlen ok, ami jelenleg zavar, hogy nincs barátnőm, de nem szomorkodom emiatt, inkább teszek érte, mert ha csak emészteném maga, akkor sose érném el amit akarok.
Mindenkiből lehet spíler, vagy lúzer, a lényeg, hogy te alakítod a világot magad körül, és ahogy viszonyulsz magadhoz és más emberekhez, úgy fognak ők is hozzád. Ezt gondold végig.
milyen? szar.
hogy érzem magam? szarul de büszkén.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!