Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha kérnék apámtól egy kocsit,...

Ha kérnék apámtól egy kocsit, hogy segítsek a fián, az nagyon elkölcstelen lenne?

Figyelt kérdés

Ő ugye a féltesvérem, de nekem idegen, mert sohasem találkoztunk, így nekem mindegy, hogy mi van vele. Apámat is csak évente egyszer látom, akkor is csak képmutatásból jön. Most van valami baja a gyereknek és az én csontvelőm kellene neki.

Most nagyon rossz lennék, ha kicsi kártérítést kérnék, amiért nem foglalkozott velem? Egy jó kocsira, vagy egy házra gondoltam.

2013. aug. 28. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha apád van olyan gazdag, h a kért javakat farzsebből kipengeti, akkor szerintem használd is ki.

Ha pedig csóró, akkor IGEN. Erkölcstelen. Akkor inkább ne segíts, ha ez lenne az ára. Akkor megemlíteni sem szabad ilyesmit. Rokonok, ismerősök előtt sem, mert a hír terjed. Ha akarod, ha nem.

2013. aug. 28. 13:41
 2/7 A kérdező kommentje:

Amekkora marha úgyis szétkürtöli, ha nem segítek.

Szerintem amúgy hitelből meg tudná oldani. Nem gazdagok, de nem is szegények.

2013. aug. 28. 13:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezek nem olyan dolgok, h kivülállónak bele kéne ugatni, h Te kockáztatod-e az egészségedet v sem. Azért annyit már tudsz bizonyára, h minden műtétnek van kockázata. Jól gondold meg, h akarsz-e segíteni egy olyannak, akivel sosem találkoztál és közös apátok pedig ezidáig nagyívben le...rt. Bocsánat!
2013. aug. 28. 14:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudom, ezzel kapcsolatban már kérdeztem egyet. Ezért is gondoltam az "ajándékra", hogy nekem is megérje.
2013. aug. 28. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Mit ér az ajánék, ha ott maradsz a műtőasztalon?
2013. aug. 28. 14:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Állítólag még soha senki sem szenvedett maradandó károsodást.
2013. aug. 28. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó, h hozzátetted: "állítólag" :D
2013. aug. 28. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!