Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nézik le a 11 éveseket?...

Miért nézik le a 11 éveseket? 11/fiú

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 13:24
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
34-es írhatsz nekem :D
2013. szept. 15. 16:01
 42/48 Gyémántlány ***** válasza:

Én úgy gondolom, aki észreveszi a problémát, és sikerül meglátnia, hogy le van nézve, az intelligens. Észrevenni és felfogni a tényeket egy alacsony intelligenciaszintű gyerek nem tudná. Vagyis lehet, hogy észrevenné, csak hallgatna, mint sz*r a fűben. Egy gyerek ott válik "felnőtté", amikor nem csak észreveszi, hogy nem kezelik őt a helyén (agyi szintjének megfelelően), hanem szóvá is teszi, el is mondja, hogy NINCS RENDJÉN A DOLOG! Ehhez kell érettnek lenni!

Az, hogy, olyanokat mondd, hogy "kuss" nyilván dühből mondja! Azt bezzeg senki nem teszi szóvá, hogy valaki "lenokedlizte" a kérdezőt! Mert az olyan érett, és intelligens dolog, nem?

Miért baj, ha valaki érettebb az átlagnál? Csak el kéne fogadni, és nem azt skandálni, hogy még agyilag gyerek! Ezt én annyira szánalmasnak tartom...

2013. szept. 15. 17:41
 43/48 anonim válasza:
11 éves koromban volt már facebook,de Anyu nem engedte,hogy regisztráljak.Helyette akármilyen nehéz is elhinned az unokatesóimmal fogócskáztam és nem is pasiztam.Azt sem tudtam ekkor még,hogy mifán terem a szerelem
2014. jún. 18. 17:00
 44/48 anonim válasza:

Mert úgy írnak ahogy csak tudnak!

Csúnyán beszélnek, azt hiszik hogy ők a nagy jampik!

A neten tudnak csak pofázni :)

2014. jún. 18. 17:17
 45/48 GhostLord válasza:
#SWAG #SWAG #YOLO # YOLO XD
2016. ápr. 16. 21:58
 46/48 GhostLord válasza:
Am 11/f
2016. ápr. 16. 21:59
 47/48 anonim válasza:
Öcsém 11 éves, látom miket csinál nem csak ő hanem az osztálytársai is. Ez szerintem az a kor, amikor már nem is annyira kicsi gyerek, de mégis sokszor még elég gyerekes a gondolkozásuk. Én se voltam sokkal különb 11 évesen, sőt szerintem más se. Ebbe nincs lenézés csak, mint ahogy már írták, inkább a korotokhoz megfelelően való kezelés.
2016. okt. 9. 14:16
 48/48 anonim válasza:
Hát apukám... :D . Ha neked lenézés az, amit csinálnak (teljesen jogosan) veled 11 éves korodban, haver, ne tudd meg mi vár rád a kamaszkorban. Félre ne érts nincsen gondom a kissebbekkel, miért is lenne, de lenézésnek nem neveznék 11 éves korban semmit. Kamaszkorban nem vagy gyerek, de felnőtt sem, te 18 éves korodig senki leszel. SENKI. Saját tapasztalatomból tudom. Amúgy 11 évesen lehet hogy még nem kéne ilyen veboldalakon fentlenned, hisz a korod miatt szekálhatnak nagyon sokan, LSD: a kommentek fele rosszindulatú e kérdés alatt.
2017. aug. 9. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!