Miért nézik le ennyire a 10-11-12-13 éveseket?
Én is 12 éves vagyok és sajnos elég sok helyen lenéznek minket :(.Pont nem rég láttam egy kérdést ahol ezt a korosztályt sározta és hát engem kissé felbosszantott a kérdés.De nem csak interneten még a való életben is gyakran ez van?
De miért?
Hát vannak olyan lányok akik meg is érdemlik, hogy lenézzék őket, mert úgy viselkednek.
De vannak kivételek...
Szerintem ez inkább a 13-14 éves korszakban van.
Hát tudod... visszamentem a régi sulimba. 10 éves kisgyerekek ott anyáztak a folyosón, ez nagyon durva. Mi annak idején ilyet nem csináltunk, pedig nem vagyok öreg, csak 18. Aztán tanítás után ezek feljönnek erre az oldalra és megkérdezik, hogy lehetnek-e terhesek ha lenyelték a spermát (eskü, hogy volt ilyen) Erre képtelenség minden megjegyzés nélkül válaszolni. Persze ha értelmes kérdést tesz fel egy 12-13 éves, akkor senki sem szokta oltani, de elég ritkán van ilyen. Pl ha egy 13 éves lány fél, hogy nem lesz szép alakja, mert a többiek nőiesebbek, akkor azt mindenki vígasztalja, hogy lehet még, mert ez a probléma sokunkat foglalkoztatott fiatalon.
Azért is oltjuk őket, mert akkor kérdeznek, amikor már baj van. Ha már lefeküdt védekezés nélkül valakivel (ez inkább a 14-15 ös korosztály), akkor egy kérdés nem menti meg. Miért nem kérdezi meg előtte, hogy lehet-e terhes, ha megteszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!