Miért nézik le ennyire a 10-11-12-13 éveseket?
Én is 12 éves vagyok és sajnos elég sok helyen lenéznek minket :(.Pont nem rég láttam egy kérdést ahol ezt a korosztályt sározta és hát engem kissé felbosszantott a kérdés.De nem csak interneten még a való életben is gyakran ez van?
De miért?
És mert engem néznek le a 12-13 évesek, hogy én 16éves fejjel még szűz vagyok, sőt férfi nem ért hozzám... o.O
szánalmas. És ez a mai világ. Mi lesz pl 2év múlva? :(
16/L
Azert mert a 13-14 evesek is csak 1-2 evvel nagyobbak nalunk(en is 12 vagyok lagy, ugyan ez a helyzet) de felnottnek erzik magyukat. Na jo, vannak kivetelek ,de azok ritkak. Az uncsitesom 9 honappal nagyobb nalam, megis anyira lenez mintha legalabb 5 evel idosebb lenne nalam. Remes.
Nagyon szepen kerlek irj 1 e-mail:kimcy@citromail.hu
Az, amit Te lenézésnek érzel, nem feltétlenül az. Aki mögött >40 év tapasztalata van, az nem feltétlenül tudja megosztani a gondolatait egy jóval fiatalabbal. Megpróbálhatja, de ez a legtöbb esetben nem fog menni, csak sértődés lesz belőle. Éspedig a fiatalabb oldalán. NEM azért, mert a fiatal buta. NEM. Hanem azért mert vannak olyan tapasztalatok, amiket ÁT KELL ÉLNI ahhoz, hogy megérthesd őket. Kevés hozzá a nyelv. Nincsenek rá jó szavak, illetve mást értenek a szavakon azok, akik már átélték, és azok, akik még nem.
De nyugodtan hidd el nekem, ez nem lenézés. Inkább valami fásultság attól, hogy úgy is hiába minden, a másik nem fogja megérteni. Ez annak is rossz, aki ebből a nézőpontból nézi. Mert sokszor szívesen segítene az idősebb. (Botorság lenne azt gondolni, hogy azért ír valaki a mienktől eltérő véleményt, vagy olyat, amit nem értünk meg, mert bosszantani akar. Mi lenne neki ebben a jó? Egy csomó energiája megy el erre...)
Nagyjából ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!