Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nézik le ennyire a...

Miért nézik le ennyire a 10-11-12-13 éveseket?

Figyelt kérdés

Én is 12 éves vagyok és sajnos elég sok helyen lenéznek minket :(.Pont nem rég láttam egy kérdést ahol ezt a korosztályt sározta és hát engem kissé felbosszantott a kérdés.De nem csak interneten még a való életben is gyakran ez van?

De miért?

2009. aug. 16. 22:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a többi válaszlónak is.Amúgy fiú vagyok És hát én azért az én korosztályomba is észlelem a szarozásos dolgot :S.De remélem én a normálisabb fajtába tartozok,ha meg nem akkor szívás :D
2009. aug. 16. 23:42
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Szörnyű világ van. Elsősorban azért mert abszolut szex-orientált. Mintha semmi más nem létezne az életben. És ugy-e a 12 éves még kicsi ehhez. Ezért még senki. az öregek meg pláne nem számítanak. Mit akarnak már, aki nem szexel, az már minek él egyáltalán. Durva, szeretethiányos társadalom. Ha keresel valami kedvesebb társaságot, esetleg vallásos közösséget, jobban jársz. Vagy pedig várd ki, amíg alkalmas leszel, és aztán csináld te is ugyanezt a kicsikkel.
2009. aug. 17. 07:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én 18L vagyok,és 12 évesen nekem is ez volt a gondom,mint most neked.Nem értettem,h. miért ilyenek a nagyok.De emlékszem magamra,és ,most már megértem az akkori reakciókat.Tényleg olyan gyerekesen viselkedtem,azt hittem,h. én már nagy kislány vagyok.De hidd el,h. sokat fogsz változni,és ez az állapot,el fog múlni.Ahogy nálam is.
2009. aug. 17. 13:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

És mert engem néznek le a 12-13 évesek, hogy én 16éves fejjel még szűz vagyok, sőt férfi nem ért hozzám... o.O

szánalmas. És ez a mai világ. Mi lesz pl 2év múlva? :(

16/L

2009. aug. 17. 18:13
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Azert mert a 13-14 evesek is csak 1-2 evvel nagyobbak nalunk(en is 12 vagyok lagy, ugyan ez a helyzet) de felnottnek erzik magyukat. Na jo, vannak kivetelek ,de azok ritkak. Az uncsitesom 9 honappal nagyobb nalam, megis anyira lenez mintha legalabb 5 evel idosebb lenne nalam. Remes.

Nagyon szepen kerlek irj 1 e-mail:kimcy@citromail.hu

2009. aug. 17. 19:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Az, amit Te lenézésnek érzel, nem feltétlenül az. Aki mögött >40 év tapasztalata van, az nem feltétlenül tudja megosztani a gondolatait egy jóval fiatalabbal. Megpróbálhatja, de ez a legtöbb esetben nem fog menni, csak sértődés lesz belőle. Éspedig a fiatalabb oldalán. NEM azért, mert a fiatal buta. NEM. Hanem azért mert vannak olyan tapasztalatok, amiket ÁT KELL ÉLNI ahhoz, hogy megérthesd őket. Kevés hozzá a nyelv. Nincsenek rá jó szavak, illetve mást értenek a szavakon azok, akik már átélték, és azok, akik még nem.

De nyugodtan hidd el nekem, ez nem lenézés. Inkább valami fásultság attól, hogy úgy is hiába minden, a másik nem fogja megérteni. Ez annak is rossz, aki ebből a nézőpontból nézi. Mert sokszor szívesen segítene az idősebb. (Botorság lenne azt gondolni, hogy azért ír valaki a mienktől eltérő véleményt, vagy olyat, amit nem értünk meg, mert bosszantani akar. Mi lenne neki ebben a jó? Egy csomó energiája megy el erre...)

Nagyjából ez a véleményem.

2009. aug. 17. 20:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vannak, akik szinte automatikusan lenézettnek érzik magukat. Ez nem nagyon múlik el. Sokszor azért van ez, mert a családban a nagyok között ő nem az aranyos kistestvér, hanem a "kis buta", nyűgösek vele, stb. Aki így nő fel, úgy érzi folyton, hogy lenézik őt.
2009. aug. 18. 13:21
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt hiszik, hogy már 13 évesek és hú de érettek. Visszagondolva magamra óriási (belső) utat tettem meg azóta, és egy 12-13 éves el se tudja képzelni, hogy miken fog még átmenni, helyette makacskodnak, hogy ők már akkor is érettek, és a makacsságot nem bírjuk.
2009. aug. 20. 08:35
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
csak a 12-13 éveseket nézik le
2009. aug. 21. 20:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Én 13 éves vagyok, és úgy gondolom, hogy én nem akarok olyan lenni mint a felnőttek, nem akarok semmi olyan dologba belekeveredni, amúgy szinte az egész osztályom azt hiszi h felnőtt, csak én meg a barátaim nem.
2010. júl. 29. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!