Az emberek miért nézik le a kövéreket?
Én is az vagyok és mérhetetlenül szarul tud esni az, amit nap mint nap kapok. Az még hagyján, hogy rendszeresen poénos szavakba öntik a rólunk alkotott véleményünket, de amikor ezt a 'Fuj!' indulatszó (vagy bármely szinonimája) használatával teszik, az ki tudja cseszni nálam a biztosítékot. És akkor még meg sem említettem a GYK-s eseteket - itt is többször olvastam, hogy sokan inkább az öngyilkosságot választanák a túlsúly helyett, meg ilyenek.
Miért kell ezt csinálni? Mert az oké, ha nincsenek elragadtatva a látványtól, de nem értem, miért kell mindenáron hangot adniuk a véleményüknek, pláne ilyen sértő módon.
Ti mit gondoltok erről?
mindnekinél más vált ki ellenszenvet.
vmilyen szinten ez olyan, mintha meglátsz egy zsíros hajú lányt, és húzod rá a szád, hogy igénytelen. a túlsúly is gyakran ebből fakad, ezt sugározza. persze nem feltétlen mert lehet nem tehet róla az illető, na de a zsíros hajú lány is lehet hormonproblémás, ismerek olyat akinek fél napa alatt zsírosodik be annyiszor nem tudja megmosni.
nekem nincs velük bajom egyébként, nem érdekel. de tudjon hozzá öltözködni, ne én legyek a szemét mert nem tudok hízni, és ne nyafogjon nekem három zacskó csipsszel a pofazacskóban hogy "ahj nem tudok lefogyni"
Én azokat a kövéreket nézem le, akik láthatóan szenvednek lelkileg vagy testileg a túlsúlytól, ennek ellenére mégis zabálják a péksüteményeket, közben meg persze panaszkodnak hogy nem tudnak lefogyni.
Egyébként a kövérség sokszor együtt jár a lustasággal, gyengeséggel is. Én ki nem állhatom azokat az embereket, akik 1 emeletet is lifttel tesznek meg és 5 perc sétától is elfáradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!