Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az emberek miért nézik le a...

Az emberek miért nézik le a kövéreket?

Figyelt kérdés

Én is az vagyok és mérhetetlenül szarul tud esni az, amit nap mint nap kapok. Az még hagyján, hogy rendszeresen poénos szavakba öntik a rólunk alkotott véleményünket, de amikor ezt a 'Fuj!' indulatszó (vagy bármely szinonimája) használatával teszik, az ki tudja cseszni nálam a biztosítékot. És akkor még meg sem említettem a GYK-s eseteket - itt is többször olvastam, hogy sokan inkább az öngyilkosságot választanák a túlsúly helyett, meg ilyenek.

Miért kell ezt csinálni? Mert az oké, ha nincsenek elragadtatva a látványtól, de nem értem, miért kell mindenáron hangot adniuk a véleményüknek, pláne ilyen sértő módon.

Ti mit gondoltok erről?

2011. szept. 14. 18:49
1 2
 1/16 Walk With Me ***** válasza:
100%
Én nem nézem le Őket, de szerintem a többség azért, mert igénytelenséget és gyenge akaraterőt látnak benne. Látványnak sem "szép", ráadásul egészségtelen, és tele van hátrányokkal. Egyszóval nem egy pozitív tulajdonság.
2011. szept. 14. 18:53
 2/16 A kérdező kommentje:
Oké, de ilyen alapon a soványakat is lehetne b*szogatni. (Persze ezzel nem arra akarok kilyukadni, hogy akkor most mindenki röhögje körbe őket, csak az általad említett mentalitás szerint ők is okot adnak a cinkelésre.)
2011. szept. 14. 18:56
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nincs gáz a kövérekkel, nekem csak kövér barátnőim vannak, és ők nagyon jó emberek. Mondjuk én sovány vagyok, most egy kicsit felszedtem pár kg-ot, mert várandós vagyok, és én nem érzem olyan jól magam, mint előtte..valahogy ellustúltam, nehezemre esnek a dolgok, meg a narancsbőr is jelentkezett nálam, és csak ezért nem szeretnék én kövér lenni, de ahogy mondtam, szerintem a kövérek is ugyanolyan emberek, sőt én jobban kijövök velük , mint a magamfjtákkal.
2011. szept. 14. 18:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van sajnos túlsúlyom,terhesség után maradt rajtam:(( Én magamat utálom ez miatt,a többi kövér ember engem nem érdekel!
2011. szept. 14. 18:57
 5/16 A kérdező kommentje:
Ennek örülök, második.:D Szerintem sem kéne párhuzamot vonni a testalkat és a személyiség között.
2011. szept. 14. 18:58
 6/16 anonim ***** válasza:
98%
Nem nézem le, de nem tisztelem őket, mert rossz tapasztalataim vannak velük szemben.
2011. szept. 14. 18:58
 7/16 szamóca.. ***** válasza:
100%

mindnekinél más vált ki ellenszenvet.

vmilyen szinten ez olyan, mintha meglátsz egy zsíros hajú lányt, és húzod rá a szád, hogy igénytelen. a túlsúly is gyakran ebből fakad, ezt sugározza. persze nem feltétlen mert lehet nem tehet róla az illető, na de a zsíros hajú lány is lehet hormonproblémás, ismerek olyat akinek fél napa alatt zsírosodik be annyiszor nem tudja megmosni.

nekem nincs velük bajom egyébként, nem érdekel. de tudjon hozzá öltözködni, ne én legyek a szemét mert nem tudok hízni, és ne nyafogjon nekem három zacskó csipsszel a pofazacskóban hogy "ahj nem tudok lefogyni"

2011. szept. 14. 19:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
szamóca, szívemből szóltál.
2011. szept. 14. 19:11
 9/16 A kérdező kommentje:
Szamóca, osztom a véleményedet én is. Azt én sem bírom, mikor valaki bosszuból szidja a vékonyakat (én is csak a kifejezetten anorex testalkatúakat szoktam, és őket is csak abban az esetben, ha beszólnak). A csipszes példádban felvázolt eset - mint ahogy azt nyilván te is tudod - akaratgyengeséget jelez. Sajnos én is az vagyok valamilyen szinten, most is alig tudtam magam rászánni egy újabb fogyókúrára (ennek az az oka, hogy a sok fuccsba ment próbálkozásom után már reménykedni is alig merek).
2011. szept. 14. 19:26
 10/16 anonim ***** válasza:
80%

Én azokat a kövéreket nézem le, akik láthatóan szenvednek lelkileg vagy testileg a túlsúlytól, ennek ellenére mégis zabálják a péksüteményeket, közben meg persze panaszkodnak hogy nem tudnak lefogyni.

Egyébként a kövérség sokszor együtt jár a lustasággal, gyengeséggel is. Én ki nem állhatom azokat az embereket, akik 1 emeletet is lifttel tesznek meg és 5 perc sétától is elfáradnak.

2011. szept. 14. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!