Az emberek miért nézik le a kövéreket?
Én is az vagyok és mérhetetlenül szarul tud esni az, amit nap mint nap kapok. Az még hagyján, hogy rendszeresen poénos szavakba öntik a rólunk alkotott véleményünket, de amikor ezt a 'Fuj!' indulatszó (vagy bármely szinonimája) használatával teszik, az ki tudja cseszni nálam a biztosítékot. És akkor még meg sem említettem a GYK-s eseteket - itt is többször olvastam, hogy sokan inkább az öngyilkosságot választanák a túlsúly helyett, meg ilyenek.
Miért kell ezt csinálni? Mert az oké, ha nincsenek elragadtatva a látványtól, de nem értem, miért kell mindenáron hangot adniuk a véleményüknek, pláne ilyen sértő módon.
Ti mit gondoltok erről?
Helló!
Én is kövér vagyok,sokan megmondják ,de engem nem érdekel ,mert Én boldog vagyok így is!Sőt szerintem nagyon gázul néznék ki cingáran!Lehet ,hogy sokan poénkodnak Velem ,ellenben nagyon sokan tisztelnek is ,mert sikers vagyok a munkámban ,ha kell csajozában is alázam már embereket!Én ugyan úgy megcsinálok akármit ami kell(kívéve a futás),de Én elértem azt amit akarok!Természetesen sok a suttyó aki erről úgy beszél mintha olyan könnyű lenne lefogyni,mikor lehet jobban hisztizik ha nem kap otthon vacsorát...Az ilyen barmok nem tudják kicsapni a biztosítékot ,mert nem mernek odajönni hozzám vagy beszólni nekem ,mert érzik ha megtennék akkor következménye lesz a dolgoknak...
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:42!
Nem értek veled egyet!!!
Aki kövér az nem feltétlenül lusta!!!Sőőt!
Sok ember meló után egyből megy a panelba és tv ,számítógép meg ilyenek ,míg én fizikai munkát végzek és sokszor 12órázom és a hétvégéim is folyton be vannak táblázva!!!Szóval Nekem ne gyere azzal ,hogy lusta vagyok, mert kövér vagyok!!!!!
hát én amolyan anorex testalkatú vagyok:D na jó, nem, szerintem kb pont jó (bár kocogni nem ártana hehe) de testalkatilag vagyok ilyen. nem szeretem mikor egy kövér ember, csak azért hogy ő jobb fényben tüntesse fel magát fennhangon szidja a vékonyakat.
a csipszes tudom hogy akaratgyengeség. semmi baj nincs vele ha nem megy, oké, csak ne hisztizz. ha tudod hogy rajtad áll vagy bukik a dolog, akkor enyhe mélabús hangnemben jegyezd meg hogy ahha, akaratgyenge vagyok nem tudom megállnia csipszabálást, de ne drámázz ha miattad van. ez egyébként minden másra is igaz nálam, nem csak kövérségre: ha valamiről vmennyire is te tehetsz, és tudnál rajta változtatni akkor nem fogadom el a panaszkodást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!