Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idősebb lányok már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb lányok már nem annyira nézik a külsőt?

Figyelt kérdés
Illetve már nem csak azt nézik? 22 felett.
2013. aug. 6. 20:34
 1/10 ASOT ***** válasza:

Idősebb?? Az annyira idősebb neked? :)

Mindenki nézi a külsőt.

2013. aug. 6. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Azok még jobban.
2013. aug. 6. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
A legtöbb hiba a belsővel szokott lenni,hiába ragasztgatod,nekem is mindig az durran ki,dehogy egy gumiszerelő csajnál a belső vagy a külső?Szerintem nála is hasonló a probléma
2013. aug. 6. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
65%

Már miért ne néznénk? Már ami engem illet, én nézem. Ha külsőre nem jön be, akkor hiába sok jó belső tulajdonság.

27/N

2013. aug. 6. 20:37
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
22 felett mar kezdenek csunyulni es rajonnek, hogy nem az ovek a vilag. Kezd benoni a fejuk lagya.
2013. aug. 6. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, engem inkább az idősebb nők szoktak megnézni. 22/F
2013. aug. 6. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem, a belsőt nézik jobban, a belső zsebet.
2013. aug. 6. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezeken a kérdéseken mindig komolyan elképedek, szerintetek korfüggő az, hogy az ember csak olyannal akar kezdeni, akihez vonzódik, akit nem okád le ha szexre kerül a sor? Ti akkor mi a szarért nem jöttök össze dagadt, csúnya nőkkel? Rohadtul nem nagy elvárás az, hogy egy férfi legyen normális és ki is nézzen valahogy. Senkinek nem kellenek az orkok, semmilyen korban.
2013. aug. 6. 21:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Érdekes módon amíg a fiatalabbak rám sem néznek, az idősebbek mintha toleránsabbak lennének a külsőmmel szemben, mert amúgy vicces, okos, stb vagyok. És igen, idősebb nőkkel sokkal könnyebben el tudok jutni a szexig.
2013. aug. 6. 21:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem mert egyeseknek fajt az igazsag. Nullazzatok le ezt is vesztesek!;)
2013. aug. 6. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!