Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki egy évvel idősebb mint én és már egy ideje beszélgetünk de nem tudom hogy barátként tekint rám vagy többet akar? (többi lent)
Ha valóban legjobb barátok vagytok, akkor miért ne mernéd megkérdezni?
Magamból kiindulva, ha ilyen jóba vagytok már fél szavakból tudhatnád mit is akar :)
Kérdezz rá.
A legegyszerűbben ezt úgy tudnád meg, ha kicsit bepasiznál, biztos találnál olyan srácot is a közeledben, aki nem csak a lelkedet akarja masszírozni.
Ez esetben, lelki társadnak áradozz róla, hogy milyen új boldogság számodra a lelki mellett a fizikai cirógatás is. Milyen szép most az életet, hogy van egy olyan őszinte lelki társad mint ő, és közben egy igazi tökös pasid is (aki bár annyira nem emocionális, de máshoz meg jól ért.)
36F
Pont ugyanez van velem is, csak én vagyok a srác és ugyanezeket szoktam mondani annak a lánynak, akit szeretek, mellette nagyon jó barátok vagyunk.
Szóval a válasz egyszerű: a srác oda van érted úgy, ahogy vagy, csak nem akarja, hogy rámenjen a kapcsolat a barátságotokra. :))
ahaa...
Gyanús, hogy szerelmes beléd, csak fél, hogy tényleg megromlik a kapcsolatotok, ezért inkább nem akarja erőltetni.
De néha valószínüleg nem tud parancsolni az érzéseinek, ezért ezek a kirohanások.
Én úgy gondolom, hogy a lelki barátod nagy taktikusnak érzi magát, azt hiszi hogyha féltékennyé tud tenni, egyszer csak a karjaiba borulsz és könyörögsz neki hogy téged szeressen.
Szerintem az ilyen sunyizós, taktikázós srác megérdemel egy kis pofára ejtést, itt a nyár, pasizz be :)
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!