Mert a világ egy ilyen hely. Itt nem az számít, milyen intelligens, milyen érett ember vagy, itt csak a kor számít! Amint egy ember kitűnik a többiek közül, azt lenézik. Ha benned felmerült az általad kiírt kérdés, te biztosan nem olyan gyerek vagy, mint a többiek. Felnőttes, koránérő, intelligens srác vagy. Ezt sosem fogják elfogadni azok, akik nem ilyenek voltak. Irigykednek rád, amiért fölülmúltad őket szellemileg. Ilyen dolog a rasszizmus, a homofóbia is, csak ott nem az irigység a mozgatórugó, hanem a beletörődésre alkalmatlanság. Sosem lesz neked könnyű, ha mindig 4-5 évvel a veled egyidősek felett fogsz járni. De majd, ha idősebb leszel, talán találni fogsz hozzád hasonlókat, akikkel összebarátkozhatsz. Most még lenéznek, később pedig meg fognak becsülni. Várj türelmesen, 2-3-4 év múlva már nem lesz ilyen nehéz dolgod.
Bár sokan azt állítják, egy annyi idős srác még nem áll készen egy párkapcsolatra, mint te, de én úgy gondolom, a kor fejben dől el, és, ha te úgy érzed, készen állsz valamire, akkor az úgy is van. Mondják is, nem? "Kor, testsúly és korkülönbség... a szerelemben nem számítanak." Mindig tartsd ezt észben, és egyszer majd találkozni fogsz egy hozzád hasonló, intelligens lánnyal, akivel majd csodálatos párt alkottok. Csak várj, még lehet, hogy nem jött el a te időd.
Ha nem akarod, hogy a korod miatt lenéző megjegyzésekkel bombázzanak, nem kell megosztanod, mennyi idős vagy. Ez az egyetlen megoldás, hogy megkíméld magad az előítéletektől, amik nagy eséllyel nálad sokkal butább, éretlenebb és unintelligensebb emberek agyában születnek meg. :))
Sok oka van, amiért, de nem az összeset. Szóval nem magát a 11évest nézik le, mert azt csak a hűdesokkalnagyobb 13-14 évesek csinálják, hanem azt, aki nagyobbnak hiszi magát a koránál. 11 évesen az ember még gyerek, de 13-14 évesen is, szal nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy a viselkedés, mint ember határozza meg azt, hogy lenézik-e, nem pedig maga a kor ténye.
Majd nősz, és ahogy telik az idő, minden más lesz, később máshogy fognak veled bánni, de talán azért, mert addigra már megérett leszel arra, hogy úgy viselkedj ahogy, megérett leszel xy dologra, cselekedetre, viselkedésre(és most nem feltétlen a szexre gondolok). Most még nem vagy érett erre az xy dologra, és ezért rosszul néz ki, és ellenszenvet vált ki az emberekben, ha úgy teszel, mintha érett lennél rá.
33# azaz Gyémántlány "Felnőttes, koránérő, intelligens srác vagy. "
Ezt miből szűrted le, a "kuss megverlek" jellegű reakcióiból??? Ez inkább gyerekes és csöppet sem intelligens. Kérdező, többen írták már, hogy egyszerűen gyerekként kezelnek a felnőttek, mivel az vagy. Ez még nem lenézés, és vannak valóban intelligens gyerekek is. Talán picit ha mellőznéd a hasonló megnyilvánulásokat egy vitában, akkor te is érettebbnek és intelligensebbnek tűnnél.
Hiss el, sokkal jobb gyereknek lenni, amíg még lehet. Ez nem azt jelenti, hogy gyerekként nem tetszhet egy lány vagy zúghatsz bele fülig, nem "járhatsz" vele, kézenfogás, talán egy-egy szájrapuszi belefér. De ez ennyi, és párkapcsolatnak nevezni sem érdemes, ha nem kellően tartós, akkor ugyanis nem érdemli meg ezt a nevet.
Hé, hát én nem nézem le őket. Sőt szerintem többen nem nézik le.
Annyi a helyzet, hogy pl. én is viszonylag korán értem meg a szerelemre. Bár ne értem volna...
Sokszor akik szartak bele a lányokba, hamarabb lett párkapcsolatuk... ez a helyzet...
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy te is tégy így, vagy hogy korán van még ehhez, dehogy van korán, sőt! Kamaszodsz, és ideje elkezdeni csajozni bizonyos korlátokon belül persze..
DE! Továbbra is azt mondom, hogy ne azért legyen valakid, hogy felvágjál vele, vagy csak mert társadalmi elvárás. Csak ha az mindkettőtöknek jó...
Szóval az, hogy ilyen szépen nyilvánultál meg, gyakorlatilag a saját kérdésedet válaszoltad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!