Miért "félek" egyedül, sötétben, még 17 évesen is?
Figyelt kérdés
Azért írom ilyen későn a kérdést, mert nem tudok aludni, olyan szinten meleg van a szobámban, ha kinyitom az ablakomat, akkor kinyílik az ajtó, és nem tudom úgy kitámasztani, hogy ne lássak ki a sötétbe a folyosóra, ami feldúl, még a szememet sem tudom becsukni. Úgy érzem, mintha valaki/valami figyelne, és nagyon régóta ez van. A házban, ha tesóm, vagy anya nincs itthon, még mászkálni sem merek este, mert egyedül érzem magam. 3 Évvel fiatalabb lány testvérem képes éjjel is úgy ülni a szobájában, hogy tárva, nyitva, 3 helyről is belátni a rá, mégis elvan nyitott ajtóval is. Engem ez már nagyon zavar, hogy minden este zárt ajtó mellett, felkapcsolt kislámpával kell aludnom, hogy ne érezzem magam kellemetlenül.. Sőt még fiú is vagyok. Hogyan tehetnék ez ellen?
Az a baj, hogy titkon hiszek egy kicsit az ilyen dolgokban, mint amit az a film bemutat, hogy túlvilág stb, ezért is volt rám olyan hatással.
2013. aug. 21. 04:18
12/20 piriiiiii válasza:
Én is hiszek benne.
De ettől félni értelmetlen szerintem, ugyanis, ha vannak ártó szellemek, és el is érnek minket, akkor többet észlelné a világ ezt.
Egyébként jobban tartok az ilyen megmagyarázhatatlan, túlvilági dolgoktól, mint az emberi gonoszságtól.
2013. aug. 21. 04:22
13/20 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele, mert az emberek nagy részéből már kiábrándultam, nem lep meg, ha valaki gonosz.
2013. aug. 21. 04:28
14/20 piriiiiii válasza:
17 évesen már kiábrándultál az emberek nagy részéből?
Hát ez elég szomorú... de egyszer sajna mindennek el kell jönnie.
Ilyenkor egyébként egyáltalán nem is tudsz aludni? Vagy azért alszol pár órácskát?
2013. aug. 21. 04:32
15/20 A kérdező kommentje:
Hiába próbáltam most, nem ment, inkább nézek egy filmet, úgyis kelni kellene lassan ,mert mindjárt munka.
Habár volt kb 3 hete egy olyan időszakom, mikor 1 hétig nem tudtam elaludni, csak este 3-4 óra után.. Nem tudom mi volt velem.
2013. aug. 21. 04:41
16/20 piriiiiii válasza:
Hát ez semmi esetre sem jó, nekem nem ennyire vészes a dolog...
De mióta tart ez? Amióta az eszedet tudod?
Viszont én most megyek. Azért szerintem próbálkozz meg az alvással.
2013. aug. 21. 04:45
17/20 A kérdező kommentje:
Nyár eleje óta, de nem tudok elaludni korán iskolaidőben sem, még, ha akarnék sem, reggel 5-kor kelek, és, hogy kipihenjem magam, lekellene feküdni 9- 1/2 10-kor, de az nem megy. Habár szerintem most a meleg miatt van ez..
2013. aug. 21. 04:51
18/20 piriiiiii válasza:
Akkor meg köze van a nyárhoz... hát lehet, hogy van ennek valami olyan hangulata... vagy nem tudom. Tény, hogy melegben amúgy sem jó aludni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!