Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ufó vagyok? Vagy csak rosszul...

Ufó vagyok? Vagy csak rosszul gondolkodom? (többi lent)

Figyelt kérdés

Lehet, hogy idóta kérdés de nekem ez fontos:)

A lényeg,hogy sokan mondták, hogy hű de különc vagyok meg stb., mert:

-nem a mai divat zenéket hallgatom (általában Rammstein-t,Slipknot-ot,Ozzy Osbourne-t,AC/DC-t,Korn-t,Kiss-t hallgatok)

-ki nem állhatok vásárolgatni(pláne drága dolgokat)

-majdnem mindig kitűnő voltam

-nem kenek magamra 100kg sminket

-nem cigizek,piálok a bulizástól pedig egyenesen undorodom (szerintem ilyen korban egyáltalán nem szükséges)

-akárhová mentünk osztállyal,barátokkal mindig vittem/viszek egy könyvet és azzal elvagyok:)

-és nem a közösségi hálón élem az életem...

Volt olyan hogy pár 'barátom' nem beszélt többé velem mikor kijelentettem 1 éve, hogy én hülyeségnek tartom,hogy bulizni menjenek és hulla részegre igyák magukat 13 évesen...

Miért alacsonyodik le ennyire a világ? Vagy csak én gondolom így?

14/L

2013. aug. 16. 12:57
1 2
 1/11 anonim válasza:

Szerintem jól gondolkodsz és ettől nem leszel ufó :D

Én is imádom a régi zenéket, sok mindennel úgy vagyok, mint te. Sőt sok ilyen embert ismerek. :)) Szerintem tök jó, ha a mai világban a 10-en évesek így is tudnak gondolkodni :)

2013. aug. 16. 12:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

ufó-> azonosítatlan repülő tárgy.

amúgy meg inkább úgy mondanám, hogy normális vagy, nem tipikus tinir*banc.

16/L

2013. aug. 16. 13:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!:)
2013. aug. 16. 13:16
 4/11 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem vagy furcsa, nagyon sok dologban hasonlítunk... csak így tovább! :)
2013. aug. 16. 13:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. aug. 16. 13:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Sokban hasonlítunk. Én se szeretek feltűnősködni és követni a divathullámokat... Te vagy a normális, nem ők, mint azt sokan közülük hiszik. Semmi baj nincs veled, csak így tovább! :)
2013. aug. 16. 13:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezek nem különc dolgok. Teljesen átlagosak amiket leírtál nem tudom mi ebbe a különösO.o Átlag ember vagy.
2013. aug. 16. 13:35
 8/11 anonim ***** válasza:
rendesen gondolkodsz, ez miért lenne baj? szerintem jobban válogasd meg a barátaidat... tőlem sose kértek ilyet és ők se mentek... nálunk ez számít normálisnak és aki cigizik az ki van közösítve...
2013. aug. 16. 14:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Teljesen normális vagy, csak a világ van teljesen kifordulva önmagából! :)
2013. aug. 16. 14:22
 10/11 anonim ***** válasza:

hát szerintem is tök átlagos amit írsz, de van egy gyanúm hogy nagy eséllyel lesznek pesszimista gondolataid 4-5 éven belül amik az őrületbe kergetnek, és ebből a rétegből válik jó alapanyag depresszióhoz és öngyilkos gondolatokhoz a későbbiekben.

ha nem leszel ennyire pesszimista akkor pedig sikeres boldog jövőképet látok tanulással fűszerezve.

ja meg remélem találsz valami klikket és nem érzed a továbbiakban magad kívülállónak.

az meg hogy csak te gondolod e így eléggé lényegtelen hiszen a gondolataid nagy valószínűséggel már más is megszülte.

jameg nemtudom mikor üt be a pubertásos élet értelmét keresős cucc de az nekem még mindig tartó trippet biztosít.

23/f

2013. aug. 21. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!