Ufó vagyok? Vagy csak rosszul gondolkodom? (többi lent)
Lehet, hogy idóta kérdés de nekem ez fontos:)
A lényeg,hogy sokan mondták, hogy hű de különc vagyok meg stb., mert:
-nem a mai divat zenéket hallgatom (általában Rammstein-t,Slipknot-ot,Ozzy Osbourne-t,AC/DC-t,Korn-t,Kiss-t hallgatok)
-ki nem állhatok vásárolgatni(pláne drága dolgokat)
-majdnem mindig kitűnő voltam
-nem kenek magamra 100kg sminket
-nem cigizek,piálok a bulizástól pedig egyenesen undorodom (szerintem ilyen korban egyáltalán nem szükséges)
-akárhová mentünk osztállyal,barátokkal mindig vittem/viszek egy könyvet és azzal elvagyok:)
-és nem a közösségi hálón élem az életem...
Volt olyan hogy pár 'barátom' nem beszélt többé velem mikor kijelentettem 1 éve, hogy én hülyeségnek tartom,hogy bulizni menjenek és hulla részegre igyák magukat 13 évesen...
Miért alacsonyodik le ennyire a világ? Vagy csak én gondolom így?
14/L
Szerintem jól gondolkodsz és ettől nem leszel ufó :D
Én is imádom a régi zenéket, sok mindennel úgy vagyok, mint te. Sőt sok ilyen embert ismerek. :)) Szerintem tök jó, ha a mai világban a 10-en évesek így is tudnak gondolkodni :)
ufó-> azonosítatlan repülő tárgy.
amúgy meg inkább úgy mondanám, hogy normális vagy, nem tipikus tinir*banc.
16/L
hát szerintem is tök átlagos amit írsz, de van egy gyanúm hogy nagy eséllyel lesznek pesszimista gondolataid 4-5 éven belül amik az őrületbe kergetnek, és ebből a rétegből válik jó alapanyag depresszióhoz és öngyilkos gondolatokhoz a későbbiekben.
ha nem leszel ennyire pesszimista akkor pedig sikeres boldog jövőképet látok tanulással fűszerezve.
ja meg remélem találsz valami klikket és nem érzed a továbbiakban magad kívülállónak.
az meg hogy csak te gondolod e így eléggé lényegtelen hiszen a gondolataid nagy valószínűséggel már más is megszülte.
jameg nemtudom mikor üt be a pubertásos élet értelmét keresős cucc de az nekem még mindig tartó trippet biztosít.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!