A sorsot a véletlenek vagy a döntéseink irányítják? Szerintetek?
Minden okkal történik. Én ha pár nap után visszagondolok egy hülyeségre amit tettem bánom, de ha már elteltek hónapok vagy talán évek, akkor rájövök, hogy ez a rossz igazából azért történt mert... és ez az egész hiába hogy rossz dolog jót hozott maga után.
A pozitív gondolkodás a lényeg, így a döntéseid is pozitívak lesznek. Ez az én véleményem. :)
Az életünk alapja a szerencse. Miért is? mert minden azon múlik, a döntés is szerencse kérdése...
végig gondolhatod...szerencse, hogy nem betegen születtél, szerencse, hogy nem vagy fogyatékkal élő, szerencse, hogy ma épen felkeltél, és nem döntött úgy egy sejt, hogy elég volt, másként osztódom...
az nem tudomány, hogy holnap esni fog-e, az csak szerencse, hogy balsetmentesen élünk az nem csak a figyelmünkön múlik, hanem a szerencsén, hogy a másik figyelt, és nem volt részeg...
ezt természetesen lehet vitatni, de aki vitatja, annak is nagy szerencséje van..hogy lát, beszél, és nem beteg..akármilyen tudatos egészséges életet élünk, hogy mi történik a szervezetünkben, az csakis szerencse kérdése..
az, hogy valaki úgy dönt, na én elmegyek dolgozni, mert idő van, az igen, az döntés...de mekkora szerencse kellett ahhoz...
Véletlen és szerencse (szerintem) nem létezik.
Én úgy hiszem hogy van egy számunkra nagy vonalakban kijelölt életút (sors) amelyet viszont akaratuktól függően változtathatunk és változtatunk is, alakítjuk.
De az ilyesfajta kérdések mindig az egyes vallásoktól függnek. Minden vallás, minden ember máshogy látja. Neked kell tudnod miben hiszel, mindenki más csak a saját igazát mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!