Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Véletlenek lennének ezek a...

Véletlenek lennének ezek a dolgok? Már kicsit sok.

Figyelt kérdés

Rengetegszer van olyan hogy fel jön valamiről,vagy valakiről szó és aznap azzal kapcsolatban történik valami.Erre már régebben is felfigyeltem,most konkrét régi példát nem tudok de a mai is.Hónapok óta nem hallgattam egy zenét,most csak úgy magától beugrott hogy meghallgatom,hát meghallgattam,énekeltem sokszor főleg egy részt.Az elejét.Sokszor visszatekertem,hallgattam,énekeltem: http://www.youtube.com/watch?v=-cAIJ0e7a20

aztán dél után elmentem fellépésre,és előzőleg nem tudtam hogy jön és nem azért hallgattam hónapok óta ezt a zenét először,és nagyon meglepődtem hogy mikor észbe kaptam ott áll velem szemben VV Anikó beszélgetünk mosolyog rám hozzám beszél...:|

és nagyon durva annyiszor van ez hogy valami beugrik,valamire/valakire gondolok vagy beszélek róla valakivel aztán teljesen váratlanul jön fel ráadásul más hozza fel nem én.Tegnap is mondtam tesómnak egy szívatós viccet erre este ugyan azt a viccet sütötte el neki valaki.Ennyire durva véletlenek mással is vannak,vagy ezek nem véletlenek?Veletek szokott lenni hasonló?

2011. aug. 7. 00:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek nem Véletlenek !

Neked szupererődvan Te vagy ÚriGeller Utodja :D A Neved mától Jurii Güller!

2011. aug. 7. 00:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Velem is hasonló szokott lenni, csak nálam olyan formában, hogy akivel aznap találkozok, azzal álmodok éjjel.

Persze nem minden esetbe, hanem pl. tegyük fel, hétfőn találkozok egy rég nem látott ismerőssel, akkor hétfőre virradóan vagy vele álmodok, vagy egy másik ismerőssel, akivel rég találkoztam.

A héten volt a legutóbbi hasonló eset. Van egy illető, akit szeretnék elérni már néhány hete, de nem sikerül. Egyik éjjel azt álmodtam, hogy csörög a telefonom, és az ő nevét mondja mint hívó. Itt felébredtem. Tehát nem sikerült beszélnem vele. Aznap délelőtt hívott egy ismerős, hogy találkozott vele.

Tehát sokszor megálmodom ilyen vagy olyan formában, és pontossággal, ha a napi megszokott dologtól eltérő esemény történik velem.

2011. aug. 7. 00:34
 3/3 A kérdező kommentje:
uhh utolsó ilyen velem is volt csak több időeltolódással,és pontosabban.Valakivel hónapok óta nem beszéltem,és azt álmodtam kaptam tőle fb-on egy levelet.Ez csütörtökön volt.Szombat reggel kaptam is.csak az nem stimmelt hogy nem egyet hanem hármat.de ezek néha olyan durvák :O
2011. aug. 7. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!