Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 16 éves lány vagyok, és...

16 éves lány vagyok, és elkezdtem a csuklómat vagdosni. Olyan mintha megnyugodnék miközben csinálom. Már nem tudok nélküle lenni, mindig arra gondolok ahogy belemélyed az olló a bőrömbe. Meggyógyulhatok? Vagy ez egyáltalán egy betegség?

Figyelt kérdés
Szívesen fogadok tanácsot attól, aki még jár, vagy már járt ebben a cipőben.

2013. aug. 8. 00:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mintha az angyalok mondanák hogy ezt kell tennem, jól csinálom. Mikor ránézek a kezemre, akkor melegség tölt el, tetszik amit látok. Annyira nem vágom fel hogy véres legyen, csak a legfelső hús rétegig. mikor látom már hogy csillan, akkor másikat kezdek.
2013. aug. 8. 01:54
 12/23 anonim ***** válasza:
akkor bizony bevagy démonizálva. azok uralják az elméd! elakarnak magukkal taszítani! nem angyalok azok! hanem malipuláló démonok.
2013. aug. 8. 02:02
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha egy angyal ilyet mondana... Gondolj bele kérdező. Az életeddel játszol. Persze ez nem a Te hibád mint leírtad a körülmények által, de mikor belekezdenél, gondolj arra, hogy minden egyes vágással magadat fosztod meg a normális élet reményétől.
2013. aug. 8. 02:04
 14/23 anonim ***** válasza:
nem vagyok vallásos, de már kezdem elhinni ez a dolgot. anygalog ilyen nem tennének ha léteznek. de olyat hallotam már, hogy démonok angyalbőrbe bujtak. így malipulálják a jósokat is. és a szellem idézőket. szeretnek az emberekkel játszani. szerintem imádkoz! ha igaz hanem, az segíteni fog.
2013. aug. 8. 02:05
 15/23 anonim ***** válasza:
arról nem is beszélve kérdező, hogy a körülöttel lévők is bevannak manipulálva! mit gondolsz miért nem kapnak észbe a szüleid?
2013. aug. 8. 02:08
 16/23 A kérdező kommentje:
Most elbizonytalanítottál. Én eddig biztos voltam benne hogy az angyalok azok. Miért lennének démonok? Mit akarnak? Úgy érzem akkor rontom el az életem, ha elveszem magamtól azt a kis örömöt is amit a vágás nyújt. gondolkodtam már öngyilkosságon, de azt nem ér fel vágással tenném.
2013. aug. 8. 02:23
 17/23 anonim ***** válasza:
mert tanál könnyű préda vagy nekik, és naív. vagy talán mert léteznek és elakarnak taszítani le jó mélyre. mer irigyek rosszindulatúak alatomosak kihasználják az emberi tudatlanságot. élvezik h a rossz uralkodik a földön és hogy a szeretet múlik el. és isten teljesen elvan gyomva a földön. imádkozz én azt mondom. a pszihológusok nem sokat tehetnek. egyedül isten tudja őket kiűzni az elmédből. merj imédkoznim és sírd ki magad. és he engedd magad manipulálni. tudom milyen nehéz, velemis meg történt. de van kiút.
2013. aug. 8. 02:32
 18/23 A kérdező kommentje:
Sok mindenben hiszek, de istenben nem.
2013. aug. 8. 02:54
 19/23 dani900 ***** válasza:

Jajaj, ne vigyétek már el ilyen spirituális világ felé, mert hülyeség, és senki nem tud róla semmit.

Egyszerűen az, hogy ez az egyetlen örömöd, és így érzed, hogy élsz, ez azt jelenti, hogy ez csak egy tünete a komolyabb problémáknak, ha megpróbálod abbahagyni, majd jön más helyette, úgyhogy az igazi problémán kéne változtatni, ami gondolom a családban van, anyád, és apád sem figyel eléggé rád, valószínűleg az ő életük sem túlságosan boldog, ezért nem is tudsz tőlük segítséget kapni.

Leírhatod ide is, hogy mit érzel igazán problémának, de érdemes egy szakemberrel is beszélni, nem szégyen, a szégyen az, ha nem mersz valamit megtenni, amit tudod, hogy meg kéne.

2013. aug. 8. 14:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Menj pszichológushoz mindenképp,ha szüleid nem támogatnak,nem törődnek vele akkor menj el az orvosodhoz egyedül és kérj tőle tanácsot,ha jól tudom adni fog neked egy papírt amellyel a pszichológushoz kell menned,meg van hozzá a jogod,hogy segítséget kérj és még ha a szüleid nem is támogatnak,remélem akkor már feleszmélnek ha látják,hogy ez igen is komoly.
2013. aug. 8. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!