Mit tegyek? Tovább

Figyelt kérdés
23 èves sràc vagyok, szabolcsban egy tisza melletti faluban èlek, semmi munka sincs a környèken, alkalmi munkàkat vàllalok mert nincs fõ àllàsom, teljesen kikèszülök emiatt, mindennap ideges vagyok napi szinten vèrzik az orrom az idegtöl,a baràtokkal megszakadt a kapcsolatom szinte egyedül vagyok, teljesen bele betegszem, szakmàm is van meg èrettsègim. mit tegyek?

2013. aug. 5. 12:57
 1/7 anonim válasza:

esetleg próbálj meg elköltözni. vagy ha nem akarsz hosszu távon a családodtól elszakadni, külfödre megpróbálsz kijutni és ott fél év alatt annyit kereshetsz mint itt 1,5 év alatt.

Lehet hogy vannak anyagi gondok de ugy látom hogy nem érdemes azon annyira bestresszelni hogy bele betegedj. ( alapjában én nagyon stresszelős vagyok)

2013. aug. 5. 18:12
 2/7 A kérdező kommentje:
ezen màr èn is elgondondolkodtam, de nincs valami jò nyelv tudàsom, meg hàt egyedûl kapcsolatok nèlkül....
2013. aug. 5. 18:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen szakmád van?
2013. aug. 5. 18:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Asztalos, ez az egyik munkám:

[link]

2013. aug. 5. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudsz valami mesterhez beszegődni? Ott keresnél egy kis indulótőkét és elköltözhetnél egy nagyobb városba vagy Budapestre, ott több a lehetőség.
2013. aug. 5. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem el tudnál azzal a szakmával helyezkedni.Rengeteg álláshirdetést adnak fel nap mint nap.Csak keresni kell.

Amúgy bár a színe nekem nem tetszik(jobb szeretem a világosabb bútorokat) ,szerintem szép munka.:)

2013. aug. 5. 22:15
 7/7 anonim válasza:

Sok asztalost keresnek németországba nyelvtudás nélkül. vagy épp gyári betanitott munkára is.

A boltban való vásárlástól nem kell félni. 1. ógyse egyedül dolgozol a gyárban, lesztek többen is. velük el tudsz menni. 2. önkiszolgáló, a pénztárgép pedig kiirja az árat.

2013. aug. 7. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!