Hamarosan vége lesz, már nem bírom tovább.!?
Nem igazán értem magam, körülbelül 4-5 éve eszméletlen depressziós vagyok, most 19 éves vagyok. Valamiért lelkiismeret furdalásom van, nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de úgy érzem, mintha olyan dolgot követtem volna el, ami megbocsájthatatlan... soskzor lelkiismeret furdalásom van olyan dologért is, hogy például kapok egy csokit, de nem örülök neki, vagy vásárolna tőlem valaki valamit, de nem akarom eladni. De sokszor csak "szétesik" a szívem, és lelkiismeret furdalásom van ok nélkül.
Mindig magam alatt vagyok, és rendkívül magamba forduló lettem, képtelen vagyok nevetni, és élvezni jófej emberek társaságát, folyamatosan szorongok. Régen elképesztően nagy lelki erőm volt, vidám voltam, mindenki kedvelt, pont az ellentéte lettem...
Úgy érzem ronda vagyok, és hogy szűz maradok örökre, úgy érzem senki nem kedvelhet, úgy érzem, hogy semmire nem vagyok képes, mert úgyis feladom idővel, így már bele sem vágok semmibe... Egyszerűen megöl a magány is. Nincs pénzem bulizni járni sem, sosem volt bulizós korszakom. Nincsenek barátaim. az iskolában az osztálytásaim nagyon unintelligensek, és nem kedvelem őket, semmiről nem tudokbeszélni velük... Nem tudom leírni mit érzek, hamarosan nem fogom ezt tovább bírni...
Sportolj! Egyébként hány éves vagy?
Kedves 1#. Babona.. semmi nem igaz belőle!
Mintha engem írtál volna le. Még a kor is stim.
Úgy érzem, te is lány vagy.
Dokihoz kellene fordulnod.
Nem jelenítette meg az üzenetet amit küdltem... Nem akarok gyógyszereken élni, bár alapvetően élni se már...
Nem látom értelmét, hogy ideiglenesen jó kedvre derítsen valami, és hogy mindig feláljak, ha úgyse leszek boldog soha.. Akkor pedig felesleges itt kinlódnom, nicns értelme a keresű életnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!