Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hamarosan vége lesz, már nem...

Hamarosan vége lesz, már nem bírom tovább.!?

Figyelt kérdés

Nem igazán értem magam, körülbelül 4-5 éve eszméletlen depressziós vagyok, most 19 éves vagyok. Valamiért lelkiismeret furdalásom van, nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de úgy érzem, mintha olyan dolgot követtem volna el, ami megbocsájthatatlan... soskzor lelkiismeret furdalásom van olyan dologért is, hogy például kapok egy csokit, de nem örülök neki, vagy vásárolna tőlem valaki valamit, de nem akarom eladni. De sokszor csak "szétesik" a szívem, és lelkiismeret furdalásom van ok nélkül.

Mindig magam alatt vagyok, és rendkívül magamba forduló lettem, képtelen vagyok nevetni, és élvezni jófej emberek társaságát, folyamatosan szorongok. Régen elképesztően nagy lelki erőm volt, vidám voltam, mindenki kedvelt, pont az ellentéte lettem...

Úgy érzem ronda vagyok, és hogy szűz maradok örökre, úgy érzem senki nem kedvelhet, úgy érzem, hogy semmire nem vagyok képes, mert úgyis feladom idővel, így már bele sem vágok semmibe... Egyszerűen megöl a magány is. Nincs pénzem bulizni járni sem, sosem volt bulizós korszakom. Nincsenek barátaim. az iskolában az osztálytásaim nagyon unintelligensek, és nem kedvelem őket, semmiről nem tudokbeszélni velük... Nem tudom leírni mit érzek, hamarosan nem fogom ezt tovább bírni...

2013. júl. 11. 23:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Te jó ég emebrek, épp beszélni próbáltam vele még privát üzenetekben, mert hasonlón mentem át én is, ugye most nem ölte meg magát és azért kéri itt a bocsánatot?!
2013. júl. 13. 23:05
 12/28 anonim ***** válasza:
Valaki más esetleg nem beszélt vele?
2013. júl. 13. 23:05
 13/28 anonim ***** válasza:
Pszichiáter sokat segítene hidd el először fura lenne de ha találsz egy olyant akit nem a pénz érdekel hanem az állapotod sokat javítana
2013. júl. 14. 23:44
 14/28 A kérdező kommentje:
Bocs mindenkitől, de nem volt erőm írni... Rajtam semmi és senki nem tud már segíteni szerintem. Kb ez az öreg kor. Ti uygan ezt fogjátok érezni, csak mondjuk 55 évesen, és majd rájöttök, hogy igazam volt, és már képtelen vagy pozitív lenni, és élni normálisan, vagy egyáltalán élni.
2013. júl. 15. 18:35
 15/28 anonim ***** válasza:

Mintha csak magamat olvastam volna, csak lányban. Én is teljesen szerencsétlennek érzem magam, úgy érzem sosem találok olyan fiút aki nem csak átverni akar. Folyton depressziózom és az öngyilkosságra gondolok. Megpróbálok túlélni valahogy, de olyan nehéz, abszolút átérzem a fájdalmad.

20/l

2013. júl. 16. 14:22
 16/28 anonim válasza:
Kedves kérdező! :) Nem értelek téged. Miért írtad ki ezt a kérdést? Mi volt mindennek a célja? Hogy sajnáljanak? Egyértelműen kijelented,hogy képtelen lennél másnak sírni a problémádról,hogy neked nem kell gyógyszer,hogy rajtad már nem lehet segíteni. Akkor mit vársz? :) Nem értem.
2013. júl. 16. 17:33
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

tinidepresszió önsajnálattal feltűnési viszketegséggel fűszerezve ami egy csepp szuicid hajlamnak adja ki magát.

velem is hasonló dolog van beképzelt szociofóbiával körítve.

gondolom pszichológushoz vagy nem mész vagy szerinted nem tud újat mondani neked.

ha annyira határozottan szétestél hogy tényleg megtedd nem hiszem hogy itt írogatnád keresnél egy fórumot hogy tanácsot kérj a végrehajtáshoz és nem sajnáltatnád magad.

ha lesz egy olyan jobb része az érzelmeid hullámzásának lehet sikerül, majd abbahagynod az önsajnálatot és ennek a folyamatos ismétlését.és csak simán élni mivel nem tudsz tenni ellene ha nem akarsz.

ilyen élet alatt arra gondolok hogy szép lassan keresel valamit valakit ami leköt és eltereli a gondolataidat, lefoglal és nem ismételgeted magadnak ezeket a negatív dolgokat.

ebben az időszakban ajánlatos lenne keresni egy szakembert mert ilyenkor már talán belátod hogy tényleg segíthet.

részletezni nem tudom mivel nekem még nem sikerült szerintem a motiváció hiánya miatt de elviekben így is működhet, például most is eléggé lehangolt hogy ilyesmivel találkozom de ha tudok neked vagy valakinek segíteni ilyen idiótaságokkal akkor lehet hogy nekem is van remény és nem vagyok egy haszontalan idióta semmi.

de kissé eltértünk a tárgytól mg azt szeretném mondani hogy ha unintelligensnek gondolod azokat akikkel nem jössz ki és mindenki ilyen akkor kissé gondban vagy.

ha valami alter, depis klikket nem találsz akikkel átvészelhetitek ezt a siralmas világfájdalmas buta tini depressziót akkor keress itt neten vagy bárhol bármilyen csoportot vagy barátot 1 embert is az is elég hogy lelket öntsön beléd. legalábbis nekem elég egy ideig.

ja és ne érezd magad úgy hogy egyedi vagy meg kivételes ... sokak átélik ezt valószínűleg ilyen korban. hormonok, növekedés nemi szellemi érés folyamata saját önkép keresés meg ilyesmi.

kb ennnyi valószínüleg el sem olvasod de ez van én már a beletörődés fázisában vagyok.ha vaami értelmet kihámoztál ebből írj h akarsz elbeszélgetek szívesen ilyesmiről bárkivel nehogy már egyedül dagonyázz az önsajnálatban

2013. júl. 18. 03:44
 18/28 anonim válasza:

Velem is ez van, öngyilkossági gondolatok, magányosság, vagdosás majd jött a bulimia..

Én próbálom megkeresni mindennek a jó oldalát, a pozitív gondolkodás nagyon sokat számít, bár ez nekem is nehéz..

Az is nagyon fontos, hogy legyen egy ember( plüssállat vagy egy napló is jó) akinek el tudod mondani mi bánt..

Engem egyszer már visszahoztak az orvosok a halálból, azóta picit jobban értékelem az életet.

Ha gondolod írhatsz üzit, hátha tudok segíteni.:)

16/L

2013. júl. 18. 16:39
 19/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát, szerintem 19 évesen, lassan 20 ez nem tinidepresszió. Elolvastam minden üzenetet, és válaszoltam mindenkinek... Nagyjából leírtam mindent, egyszerűen mindig szorongok, nem vagyok képes önmagam lenni, és mindentől félek... Én nem túlélni akarok, hanem élni. Ez itt a probléma, hogy nem fogjátok fel, hogy az élet lényege nem az, hogy élj, hanem az a lényeg, hogy "élj boldogan". Erre képtelen vagyok, így felesleges élnem. Csak húzom az időt, a heteket hónapokat, de teljesen értelmetlen.
2013. júl. 21. 15:40
 20/28 anonim válasza:
Nyugalom, ezt a szót mond mindig magadnak. Egy ember azt mondta nekem, hogy mikor szembe nézünk az emberekkel és azt gondoljuk hülyének néznek az csak te látod bele a félelmedből. Ne félj! Vannak még kedves emberek :) Úgy láttam nem 1 ember próbált neked segíteni. És ők idegenek. Gondolj a családodra. Gondolj a szüleidre. Nem tudom milyen kapcsolatban vannak-e és hogy élnek-e, de a fiúk vagy. A boldogságuk miatt lettél Te is. És ha most rossz kapcsolatban is vagy velük a szüleid. A vérük vagy. Milliónyi szál fűz hozzájuk. Szeretnek. Gondolj bele anyukád mit szólna ha megtudná hogy meghalt a gyermeke akit a szíve alatt hordott 9 hónapon keresztül. Ebből az egész depiből neked kell kihúznod magad. Biztos van valami amit szeretsz. Minden nap csináld azt. Ismerkedj. Legyen barátnőd élvezd az életet! Isten céllal küldött a világra, nem azért hogy eldobd az életedet. Legyenek céljaid. Igenis küzdj, és győzd le magad. Te leszel a legnagyobb ember ha ez sikerül, menni fog, gyerünk :)
2013. júl. 25. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!