Hamarosan vége lesz, már nem bírom tovább.!?
Nem igazán értem magam, körülbelül 4-5 éve eszméletlen depressziós vagyok, most 19 éves vagyok. Valamiért lelkiismeret furdalásom van, nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de úgy érzem, mintha olyan dolgot követtem volna el, ami megbocsájthatatlan... soskzor lelkiismeret furdalásom van olyan dologért is, hogy például kapok egy csokit, de nem örülök neki, vagy vásárolna tőlem valaki valamit, de nem akarom eladni. De sokszor csak "szétesik" a szívem, és lelkiismeret furdalásom van ok nélkül.
Mindig magam alatt vagyok, és rendkívül magamba forduló lettem, képtelen vagyok nevetni, és élvezni jófej emberek társaságát, folyamatosan szorongok. Régen elképesztően nagy lelki erőm volt, vidám voltam, mindenki kedvelt, pont az ellentéte lettem...
Úgy érzem ronda vagyok, és hogy szűz maradok örökre, úgy érzem senki nem kedvelhet, úgy érzem, hogy semmire nem vagyok képes, mert úgyis feladom idővel, így már bele sem vágok semmibe... Egyszerűen megöl a magány is. Nincs pénzem bulizni járni sem, sosem volt bulizós korszakom. Nincsenek barátaim. az iskolában az osztálytásaim nagyon unintelligensek, és nem kedvelem őket, semmiről nem tudokbeszélni velük... Nem tudom leírni mit érzek, hamarosan nem fogom ezt tovább bírni...
Miért ne lenne esélyed a lányoknál? Ha kedves vagy velük, és jófej, akkor kedvelni fognak :) Ha nem is fiúként, hanem barátként.
Még a szüleidnél élsz? Ők nem segítenek? Testvéreid nincsenek? És nem hiszem el, hogy egy normális ember sincs az életedben, akivel tudsz beszélgetni, esetleg elmenni valahová.
Van hobbid? Ha nincs találj egyet, ha meg van, akkor keress valakit, akivel együtt tudjátok csinálni azt. Az jó móka :)
Én meg tudlak érteni (tudom, fura, de 16/l vagyok :/ ), néha én is így érzek. Hogy soha nem lesz barátom, mert én félénk vagyok, bár én mindig is az voltam. És hogy semmi értelme, mert egész életemet végigdolgoznám, nem lenne sok pénzem, ráadásul, fogalmam sincs mit akarok dolgozni. Tényleg, te mi akarsz lenni?
És Mi történt, hogy így megváltoztál? Mert magadtól nem leszel ilyen.
Kitartás! Eszedbe ne jusson még az öngyilkosság gondolata sem!!! Mit éreznének, akik itt maradnak?! Nem teheted ezt velük! Fiatal vagy még, MINDEN meg fog változni, ez biztos :)) Hajrá, NE ADD FEL!!! :)
Most még suliba jársz? Vagy egyetemre/főiskolába?
Akkor, ha az nem tudsz lenni amire vágysz, akkor nézd meg mi az amivel kiegyeznél, és az tudsz lenni!
Nem kellenek menő, csajozós szövegek, biztos lesznek olyanok, akik magadért fognak szeretni! Tényleg ne add fel, előtted az élet!!
utolsó voltam :)
Kedves Kérdező!
Hogy vagy? Mi történt veled 2013 óta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!