Hamarosan vége a Twilight szériának! Ki hogyan ünnepel? :3
Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 13:24
1/12 anonim válasza:
Nekem olyan mindegy, mikor van vége... baromira nem tölt el örömmel, mikor van vége egy filmnek, mert a kenyér nem lesz olcsóbb, és a világ sem lesz tőle jobb...
3/12 anonim válasza:
Nem érdekelt eddig sem, tehát mindegy mikor van vége.
4/12 anonim válasza:
pezsgőt bontok és jól berúgok :3 de am megkövezhettek de bevallom h nekem tetszett :)
6/12 anonim válasza:
Nincs vége a Twilight szériának, ugyanis Meyer úgy döntött folytatja a szériát a rajongók és a filmstúdió nyomására is. FAIL
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Csak bambulok előre és várom hogy valaki kizökkentsen egy jéghideg vízzel.
9/12 anonim válasza:
Eddig se érdekelt, most se fog.
Az elsö részt még régebben láttam, mikor még nem volt annyira felkapva... csak késöbb jöttem rá, hogy a sok agyatlan erre izgul.
Amúgy az a rész még elment.. olyan egyszer nézös, de a következöket tuti nem nézném meg.
10/12 anonim válasza:
4. Nem kövezünk meg ha csaj vagy, b*zi meg csak nem vagy:P
6. Nooooooo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!