Mi lesz a twilight vége? Mármint az egész könyvsorozatnak?
kedves válaszoló! azt hiszem a kérdező normális kérdést tett fel, úgyhogy nem értem miért vagy ilyen...
kérdező: szerintem érdemesebb lenne neked is elolvasnod, mint oly sok más emberke (mint én) tettem... de ha érdekel, ha nagyon érdekel (márpedig valamiért kiírtad a kérdésed) akkor itt van:
jól tudod Bella gyereket fog szülni (inkább a gyerek szüli ki magát) de nem fog kiszeretni Edwardból!:.. annyi lesz, hogy a Volturi (remélem tudod kik azok... tod úgymond "rendőrök") elmennek a gyerekért... Alice ezt látja és szerveznek egy vámpír "hadseregek" (Alice és Jasper elmennek, de szereznek 1-2 vámpírt még)nah mindegy... a végén a Volturi elmegy ... mert kiderül,ha ygerek nem is veszélyes, mert képes a fejlődésre, tanulásra... :S :D (Bellának a képessége, h pajzsot tud teremteni, szétárasztani, ami a gondolatolvasás meg ami az agyban történik erő ellen jó) és a leges legvégén Bella fel tudja oldani a pajzsot és Edward olsassa a gondolatát: szeretlek..
vagy valami iylesmi volt... már nem tom de e lényeg az ez... :D de sztem olvasd el! ;)a negyedik rész igazán izgi! jah megRenesmee vagy ki meg Jacom összejönnek... jacob belevésődöt... :D
SPOILER:
Nem hal meg senki a jók közül. Bella és Edward összeházasodnak, születik egy gyerekük, egy kislány, Renesmee. Bella majdnem belehal a szülésbe, de szülés közben Edward átváltoztatja őt vámpírrá. Ezuátán még lesznek jó kis bonyadalmak meg problémák, de Happy End lesz a vége.
SPOILER VÉGE
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!