Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kicsit kétségbe estem. Ráérsz?

Kicsit kétségbe estem. Ráérsz?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Először is, ha ítélkezni akarsz felettem, akkor kérlek ennek a sornak a végigolvasása után, lépj ki, mert most nincs szükségem a fölösleges ítélkezésre. 17éves lány vagyok. Mostanában teljesen elvesztettem az irányítást az életem felett... Nemtudom miért, de hirtelen minden megváltozott. Mindenki idegesített, a barátaim, a szüleim, a családom, mindenki. Úgy érzem, hogy legszívesebben öszepakolnék, és soha nem jönnék vissza. A családommal nem vagyok képes kommunikálni... a jegyeim romlanak, nagyon. A barátaim egymás után támadnak hátba. Az iskolámban sokan utálnak, pedig semmit nem tudnak rólam! Csak azt lárják, hogy alacsony vagyok, szőke, hosszú hajam van, és imádom a divatot. És minden gyerekes hazugságokat terjesztenek rőlam. A szerelmi életem is teljesen romokban. A volt barátom, akibe szerelmes vagyok, felajánlotta, hogy legyünk csak szexpartnerek... ezzel nagyon megalázott... és lenne egy másik fiú, aki annyira aranyos, de hirtelen már nem is keres... Tudom, hogy ne keressem görcsösen a szerelmet, de nekem már csak ez az egy kapaszkodó maradt... és a hirtelen kedélyingadozásaim, és kiszámíthatatlanságom miatt, elkezdtem szedni, egy gyógyszert. nyugtató. de gyenge a hatása. valeriána. sajnos mostmár a gyógyszer nélkül nemtudok jól aludni, napközben meg alig élek... és elég sokat ájulok, ahol össze-vissza ütöm magam. Nemtudom mit tegyek. csak simán belefáradtam... Neked pedig köszönöm, hogy végigolvastad.

2009. okt. 22. 18:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A Valeriánával vigyázni kell!

Önmagában a macskagyökér alapanyaggal nincs gond, de kevernek hozzá barbiturátszármazékot, ami kőkemény függőséghez vezet. Rendszertelen, kis adagokban történő bekapkodása is függéshez visz. Valóban egy idő után már az embernek nem hat, "immunis" lesz rá, ez nem más, mint a hozzászokás, a függés jele. Sajnos akkor jönnek az erősebb nyugtatók...Mert nehogy azt higyjétek, hogy az úgy van, hogy eldöntöd hogy holnaptól többé nem szeded. Iszonyatos rosszullétek jönnek majd, amiket mind pánikrohamnak gondolsz, és a vége egy igazi erős nyugtató! Kivéve ha rájössz, hogy elvonási tünet, mert ha azt kibírod, elmúlnak a rosszullétek.

Hsonlóan, mint a drogosoknál.

Nem túloztam, egy kis olvasnivaló:

Olvassátok el a hozzászólásokat is!

[link]

2010. febr. 1. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!