Mikor voltál a legjobban kétségbe esve?
Amikor megszereztem az első 1-esemet és nem tudtam, hogy adjam be anyának :) Jó tanuló voltam/vagyok, szóval tőlem ez nem elvárt. Másik meg akkor amikor lekéstem a buszomat és már nagyon kellett pisilnem, de nem tudtam mikor jön a következő, mert egyik késett másik hamarabb elindult stb. és a közelben még wc sem volt. Másfél óra múlva jött egy busz, még elmentem a suliba, szóval 2 óráig azt sem tudtam, hogy mit csináljak..
Nem vagyok még vmi idős, szóval nekem nem voltak még vmi nagy kétségbeeséseim az életben :)
1 éve. Nagyon beteg voltam, iszonyatosan fájt a hasam, minden szagtól rosszul voltam, hányingerem volt, folytonos hangulat zavar stb.. Már annyira fájt a hasam, hogy csak össze görnyedve tudtam lenni..Elmentünk orvoshoz sokáig vizsgálgatott.. Egyszer csak azt bökte ki.. a Diagnózis, "terhesség esetleg méhen kívüli terhesség!" nos 15 évesen úgy tudtam, hogy még szűz vagyok, erre kiderül, h teherbe estem.. hmm de furcsa.. Mondtam, hogy biztos, hogy nem.. Erre az orvos DE IGEN! És akkor már én se voltam biztos saját magamba.. Hát végül kiderült a kórházba, hogy vagbelem volt..
Na akkor eléggé kétségbe estem, h lefeküdtem valakivel és nem emléxek rá.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!