Ebből szerinted mi fog kisülni és mit csináljak? :/légyszi segíts mert nagyon kétségbe vagyok esve. ) :
szóval év elején 3-an voltunk lányok (én, piroska, és a farkas.. nyugi csak állnevek:D) és volt 2 fiú, akikkel én és piroska sokat lógtunk, ezért farkas besértődött, pedig a fiúkat elvileg ő is bírja, és kibékült a csajjal akinek a közös utálata hozta össze akis csapatot.szóval kibékült vele, ettől persze (a csajt akit utálunk hívjuk ribizlinek) szval ribizlinek rohadtnagy (mégnagyobb) lett a pofája és teljesen ellen(em)ünk fordította farkast. namost az van hogy piroska és a farkas LB-k (voltak a sértődözés előtt), és piroska irt farkasnak egy levelet, (azt nem tudom mi volt benne) csak infon mutatta meg a választ (pontosabban közösen olvastuk) a válaszban azt kérdezte tőle farkas hogy hajlandó lenne lemondani rólam és a fiúkról azért hogy ne veszítse el az LB-jét? még nyálaskodott kicsit hogy te vagy az első és az igazi legjobbbarátnőm stbstb. nemtudom hogy piroska mit írt vissza, de nagyon félek, mert nekem meg egyáltalán nincsen rajta kívül senkim.. az meg a másik hogy nem tűnt fel hogy farkas ellen csináltam volna valamit, mégis itt drámázik, miközben tök kedves voltam vele, de nem csak színjátékből, meg ősszel ajándékot is hoztam neki a nyaralásomról, és ezt kapom cserébe.. el akarja tőlem venni az utolsó lehetséges barátnőmet..:(
szerinted mi lesz ebből és mit csináljak?
szard le mindannyijukat..én ezt tenném
de ha neked ennyire fontos ez a piroska(?) ..asszem az..
akkor mérnem kérdezed meg tőle hogy mitirt neki vissza?-.-
hameg ennyire jó barátnők vagytok akkor nemfog bedőlni a farkasnak..wuff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!