Mit érek én? 20/L

Figyelt kérdés

Úgy érzem felesleges anyagpazarlás a létem. Egész életemben próbáltam megtalálni azt, amitől bizonyos tekintetben "több vagyok mint mások" vagyis, hogy hasznos vagyok, egy tehetséges ember. De nem találtam meg a helyemet. Az energiáimat a tanulásba öltem, de abból is úgy tudtam eredmény produkálni, hogy folyamatosan seggeltem. Elmentem még előző évben egy pályatanácsadásra, ahol a legtöbb teszten átlagon ALUL teljesítettem. Iszonyatosan szégyenlem magamat miatta, hogy se valamiféle természetes intelligenciát nem tudok bemutatni, sem képességekkel nem rendelkezem. Talán ezen túl is tudnám tenni magamat, mert manapság -valljuk be- nagyon sok ostoba ember szaladgál az utcákon, azonban még a kinézetemmel -ami, mint nőnek fontos lenne- sem tudom büszkévé tenni magamat. Elégé alaktalan vagyok: erős testalkatú vagyok és egy kicsit férfias beütéssel, természetesen lehetne itt a sportokra hivatkozni, de meg kell érteni, hogy nekem már egészen kicsi korom óta a tesi órák kész szenvedések voltak, nem szeretek mozogni és a sportokat. Egyedül anyám dicsér meg, de ő is ilyen kötelesség tudatból, meg gondolom érzi, hogy nem szeretem magamat. De apámnak csak haza kell jönnie és áradoznia a kollégái sportoló lányairól, hogy milyen szépek és ügyesek és azonnal veszem a fonalat, a NEKEM MIÉRT NEM ILYEN A LÁNYOM?! fonalat.

Ha minden jól megy szeptemberben kezdhetem az egyetemet, de félek, hogy felesleges egy hozzám hasonló evolúciós zsákutcának bármit is terveznie, mivel úgy is halálra vagyok ítélve a természet által. Mondja meg nekem valaki, hogy mi a fenéért létezem?

2013. júl. 22. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy megelégedve az alakoddal, akkor el kell járni sportolni. "Tesi órák kész szenvedések voltak" Igen, mindenkinek azok voltak. Senki sem azért sportol, mert iszonyat jó érzés szarrá izzadni magad, meg másnap full izomlázzal ébredni. De ettől függetlenül kell.
2013. júl. 22. 19:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát, hogy megfürdettek a sárban, az engem jobban taszított!
2013. júl. 22. 19:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Én valahogy ugyanígy érzek magammal kapcsolatban, sehol sem találom a helyem az életben. A tesi órákat én sem szerettem, de nem a mozgás miatt, hanem az átöltözések alkalmával, meg a bénaságom miatt. Átöltözésnél sokszor piszkáltak és frappáns szófordulatok híján soha nem tudtam visszavágni. Még mások könnyen megcsinálnak valamit, tudom, nekem nem fog menni, amit hatalmas nagy nevetésekkel tudtomra is adnak.

Az ilyen kérdések írójával együttérzek egy ideig, pontosan addig, amíg nem írja, hogy barátja van, vagy majd x időkor kezdi az egyetemet. Kérdem én, ha ennyire felesleges, értéktelen embernek tartja magát, hogy a fenében csinálja, hogy van barátja és tudja merre akar menni? Nekem soha életemben nem volt barátnőm, sem barátaim, sajnos még határozott céllal mostanra sem rendelkezem, egyetemre nem is merek gondolni, semmi ötletem nincs mi lehetnék. Ülök itthon a szüleimen és az államon élősködve, gondolkozva azon, miért születik ilyen ember mint én és mihez kezdhetnék magammal. Ülök itthon olyan vágyakkal, amiket soha nem tudok kiélni, mert alkalmatlan vagyok az életre, barátságok kialakítására. Egyébként valamit tudok, mert élőben soha nem vagyok ilyen lehangolt, mindig jókedvű vagyok. Csak néha betelik a pohár és a net egy jó felület a panaszkodásra. 23/F

2013. júl. 22. 19:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Teljesen megértelek. Asszem nem akarok veled versenyezni abban, hogy kinek szarabb, csak pontosítok a dolgokon. Persze, hogy elmegyek az egyetemre, mert ez a lehetőség, de a bizonytalanság akkor is ott van, hogy nem fogom bírni. Aztán kimondta, hogy nekem van barátom? vagy volt valaha is. (egyszóval sem írtam ide ilyesmit) Eddig a legközelebbi kapcsolatom fiúval az volt, hogy 11 évesen szétrúgták a pofámat egy foci labdával a kedves fiúcskák, most meg ők a helyi Rómeók (gondolom a csajoknak nem csúszna le olyan hamar a bugyi, ha rájönnének mire is képesek a Don Juanok). Barátaim van 2-3 és nagyon is szeretem őket, természetesen a barátaim, hiszen kicsi korunk óta ismerjük egymást és én nem tartom magamat egy kétszínű fruskának és megbíznak bennem. Ettől függetlenül nem leszek kiemelkedő fajta és nekem mindennél fontosabb, hogy bizonyítsak. Csak annyit dolgoztam már különösebb eredmény nélkül, hogy kezdek belefáradni.
2013. júl. 22. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem mondta senki hogy van barátod, csak úgy nagy általánosságban írtam. Sikerült összekevernem a két dolgot. Szándékosan rúgták feléd a labdát, vagy csak véletlen, nagy erővel arcon talált? Lett valami komolyabb bajod?

Ne akarj azért feltétlenül bizonyítani, ez már úgy hangzik mintha megfelelési kényszered lenne. Törekedni kell minden helyzetben a jóra, de mindig, mindenhol a legjobb nem lehetsz, mint ahogyan senki sem.

2013. júl. 22. 21:23
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem a labdát nem rúgták, hanem dobták. Először kavicsokkal dobáltak, aztán a hátam mögé álltak és addig verték az arcomhoz és a fejemhez a labdát, amíg nem sírtam és könyörögtem. Ők természetesen nagyon elégedettek voltak az eredménnyel.

Persze, hogy az van, csak ezzel tudok eredményt produkálni.

2013. júl. 22. 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt a fajta viselkedést amit ők tanusítottak, nem birom elviselni és jó szemmel nézni, legyen szó akár emberről, akár más élőlényről. Ez akkora szemétség. Senki nem volt ott aki rájuk szólt volna? Mondjuk én is verekedtem általánosban úgy a folyosón, hogy közben a tanárok meg mentek el mellettünk. Lehet boxmeccsen nevelkedtek, számukra nem látszott a dolog verekedésnek akkor meg miért szóljanak bele.
2013. júl. 22. 23:30
 8/8 anonim válasza:

Üresfejű nem vagy, az biztos. Miért kínozod magad ilyen kérdésekkel, most nyáron? Biztos van amit szeretsz csinálni, tedd azt. Kirándulj, olvass, sétálj, próbálj minél kevesebbet gondolkozni, és ne törődj a mások véleményével, még az édesapádéval sem. Légy lazább, nem kell kiválónak lenni, a legtöbb ember átlagos.

Ha eddig nem találtad meg a helyed, majd ezután fogod.

2013. júl. 24. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!