Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az normális, hogy kb csak...

Az normális, hogy kb csak akkor áll fel, ha magamhoz érek?

Figyelt kérdés
Régen megláttam egy szép lányt, és már attól felállt, most meg már csak akkor, ha hozzá érek... (19 leszek nemsokára) !

2012. nov. 11. 11:53
 1/2 Skywalker33 ***** válasza:

Ne aggódj!

A szexet túlheroizálja a társadalom, amennyire kell biztosan funcionálsz úgy hallom.

Majd jön egy lány akinek a hangjától is feláll :)

Amúgy meg ha sokat önkiznél akkor próbálj néha nemet mondani magadnak vagy később megtenni mint amikor a vágy fellép mert az már a szabadságod rovására megy ha egy szerved csak "nyomogatja a gombokat" neked meg csinálnod kell amit nem is akarsz esetleg :) :(

T.

T

2012. nov. 13. 14:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen igazad van szerintem, de még szűz vagyok egyenlőre, és lány sincs, akivel annyira jóba lennék, hogy lehetne valami.. :D
2012. nov. 13. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!